05-08.2010 SawoShow - KUOPIO

Muutaman vuoden tauon jälkeen, päätimme taasen Marjan (Sarkamaan kennel, Pori) kera osallistua SawoShown... Alunperin matkamme piti tapahtua asuntovaunulla, mutta viime hetken muutokset matkasuunnitelmiin aiheutti sen, että jouduimme varaamaan hotellimme Suonenjoelta sillä Kuopiosta oli turha tiedustella "lemmikki"-huoneita näin myöhään...

04.08.2010 torstaina suunnistimme savoa kohden ja matkaamme lähti myös Lissu "turistiksi"... Illaksi saavuimme hotelli Suonenjokeen, jonne majoittumisen jälkeen suuntasimme auton nokan kohti Kuopion Sorsasalon ravirataa ja kävimme pystyttämässä näyttelyteltan ja katsastamassa näyttelyalueen.

05.08.2010 perjantai toitsuilla oli tuomarina Gert Christensen Tanskasta, joka asetti "Innan" (Tastaway`s Ina Amanda) ROP-sijalle ja näin ollen "Inna" sai sen ensimmäisen ja viimeisen "ikä"SERTin saavuttaen suomen muotovalio-tittelin (FI Ch).

Showlinkin toiminta oli nopeaa, sillä jo 12 aikaan päivällä, minulla oli kädessä valioarvo-todistus :)

06.08.2010 lauantaina "Inna" oli vastaavasti VSP tuomarina Petru Muntean.

07.08.2010 sunnuntaina taas meille tuli ROP-sijoitus Marja Talvitien kehästä. Näin "Inna" päätti mahtavasti suomenkehät ja siirtyykin nyt kilpailemaan lähinnä ulkomaisiin kehiin. Kiitos ja onnea kilpakumppaneille!


Näyttelyteltta soi edes hieman varjoa paahtavalta kuumuudelta Sorsasalon raviradalla... lämpötila 3 päivän ajan oli +30c paremmalla puolella..


Jalkojen kylmäkylpy toi väliaikaisen helpotuksen kehiä odotellessa... mansikoita, viinirypäleitä ja kylmä pyyhekääre otsalla...lukien "Me naiset"-lehteä... mikäs siinä näyttelyissä ollessa...meinasi tosin houkutus käydä suureksi jo sunnuntaina jättää kehä väliin ja jäädä liottelemaan varpaita veteen ;)


Koirien olotilaa helpotti puhaltimet, jotka olivatkin ahkerassa käytössä...

Marja & "Kinkku" odottavat kehään pääsyä...

Kuumuudesta ja kehien päällekkäisyydestä johtuen, kuvamateriaalia tästä näyttelystä ei juurikaan ole. Heti kehien jälkeen suunnistimme suoraan kotia kohti paahteisesta Kuopiosta trombin myllertämään Poriin. Matkalla kohtasimme myös todellisen rankkasateen Virroilla...

 

*** Marjan mopsi-painoitteista blogia pääsee selailemaan osoitteesta; http://mansikkahelmi.blogspot.com/ Blogin menossa mukana "Kinkku" sekä tyttärensä "Marttina", jolle blogi on nimetty...