16-19.03.2012 Latvia - Riika LATVIA WINNER

>> KUVAGALLERIA <<
 
16.03 PERJANTAI
Aamuyöstä pakkasimme Marjan ja Airin kanssa kahteen autoon kimpsut ja kampsut sekä koirat (heelerit: Marmalade`s Key Of Dreams, Marmalade`s Indian Dream mopsit: Raparperin Tättähäärä, Sarkamaan Oman Maan Mansikka sekä tipsupoika Miliisin Beowulf-San) bokseineen Kullaalla, suuntasimme auton nokat kohden Humppilaa, josta Lähdekorven Iida vielä soviteltaisiin kyytiin kera ”Hiltsun” (Bovenop Hilarius Heeler). Humppilasta suuuntasimme tuttuun tapaan Länsi-Terminaaliin ja Tallinkilla yli Tallinnaan.
 
Tallinasta ajoimme Pärnuun, jossa poikkesimme lounaalle C.F. Hahn Pubissa syömässä, seuraamme liittyi myös Aare Talvere. Maittavan lounaan jälkeen auton nokka kohden Latviaa ja Riikaa, jossa majoituimme Primo Hotellissa.
 
Majoittautumisen jälkeen teimme poikkeuksen alkuperäiseen suunnitelmaan poiketa AH-Studiolla heti kaupunkiin tulon jälkeen… vastaavasti otimme taksin, ja lähdimme syömään Lidoon. Tämän jälkeen olimmekin jo päivän matkustuksen jälkeen ja vatsa täynnä valmiita nukkumaan.
 
17.03 LAUANTAI
Lauantaina oli 9-ryhmän vuoro olla kehissä ja näin ollen seurueemme mopot ja tipsu olivat kehävuorossa. Heelerit tulivat pelipaikalle tutustumaan valmiiksi näyttelyn hälinään.
Olin laskeskellut, että ehdin hyvin auttamaan Marjaa mopo-kehässä ja sitten esittämään tipsuissa junnu-uroksemme, mutta eihän se niin vaan käynytkään…. Kehät menivät pahasti päällekkäin  ja aiheutti sydämentykytyksiä varsinkin mopo-jengissä. Onneksi bongasin mopo-kehänlaidalta Viivin viime hetkellä jatkamaan kehää Marttiksen kanssa… vaikka näin jälkiviisaana olisi pitänyt vielä vaihtaa Marttiksen ja Kinkun handlereita keskenään ;) Noh, hyvinhän kaikki loppujen lopuksi meni! Lämmin kiitos Viiville avusta!
 
Näyttelyn jälkeen lähdimme AH-Studiolle jossa Anna jo odotti meitä… Ei ole helppoa kuvata koira ilman hihnoja… ja yrittää itse keskittyä samalla katsomaan kameraan, ei meikäläisestä tulisi valokuvamallia ;) Harmi, ettei mopo-tytöt osallistuneet kuvaukseen...
Hotellille takaisin päästyä kävelytimme ja ruokimme koirat, ja itse siirryimme hotellin vieressä olevaan ravintolaan viettämään iltaa ja syömään pitkän kaavan mukaan J
 
Tulokset:
MOPSIT:
Miroslaw Redlicki (PL)
Raparperin Tättähäärä AVO EH-4
Sarkamaan Oman Maan Mansikka AVO ERI-3
TIPSUT:
Tuomari: Anna Redlicka (PL)
Miliisin Beowulf-San JUN ERI-1, JUN-SERT, LVJV-12, VSP-JUN, PU-1, VSP

 
Lauantai-illan kuvasaldoa... kaikki ei ole sitä, miltä näyttää ...

Kuvassa: Marmalade`s Indian Dream / Marmalade`s Key Of Dreams / Bovenop Hilarius Heeler

Kuvassa: Marmalade`s Key Of Dreams eli "IPANA"

Kuvassa: Marmalade`s Key Of Dreams "IPANA" / Marmalade`s Indian Dream "HIPPU"

Kuvassa: Miliisin Beowulf-San


18.03 SUNNUNTAI
Heelerit olivat heti ensimmäisenä kehässä, joten päivä oli pulkassa ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan. Heeleri-tuomarimme antoi todella upean arvostelun pentuluokassa viimeistä kertaa olevalle ”Ipanalle”. Myös ”Hippu” esiintyi todella hyvin, vaikka hieman jännittikin miestuomaria.
Kovin pyydeltiin isoon kehään ”Ipanaa”, mutta päätimme lähteä kotimatkalle heti kehien jälkeen. Muutenhan tällä rodulla ei ole isoihin kehiin vielä asiaa inttinäyttelyissä…
 
Tulokset:
HEELERIT:
Tuomari Revaz Khomasuridze (RU)
Marmalade`s Key Of Dreams PEK 1, KP, ROP-PENTU
Marmalade`s Indian Dream NUO ERI-1, SA, PN-1, SERT, VSP, LVV-12
Bovvenop Hilarius Heeler AVO ERI-1, SA, PU-1, SERT, ROP, LV Mva, LVV-12

 
Vielä ennen Riiasta poistumista kävimme ”myöhäisellä aamiaisella” Lidossa, sekä kiersimme kauppoja Alfassa.
 
Illaksi Tallinnaan ja majoituimme Portus hotelliin.
 
19.03 MAANANTAI
Hyppäsimme klo 11 laivaan D-terminaalista ja suuntasimme kotia kohti…

***Kiitos matkaseurueelle hauskasta reissusta!
*******************************************************************************************************************************

18.03.2012 ORIMATTILA: Tiibetinspanieleiden erikoisnäyttely 2012
Tuomarit: Linda Mortin & Jane Lilley.

Saimme ilouutisen Latviaan tekstiviestin muodossa, että suloinen karvapallomme "Lissu" (Kri Kris Unbelievable Sita) oli menestynyt Miran esittämänä tipsujen erkkarissa :) Menestystä en osannut odottaa, sillä tipsunpentuja oli ilmoitettu jopa 34 kpl.
Kiitos Nina "Lissun" pelipaikalle tuomisesta ja Miralle suuret kiitokset tytön esittämisestä - Teihin voi luottaa ;)



Tuomari: Linda Morton
ROP-PENTU,KP
Kri Kris Unbelievable Sita
(Sun And Moon Ketu Ikaros/Miliisin On-The Shine)
Kasvattaja: Kristine Frey
om. Jaana Hyttinen
c/o: Nina Nieminen

VSP-PENTU, KP
Toyway Zharleston
(Toyway Xolpo / Toyway Talika)
kasv. / om.. Jouko Leiviskä



Kuvat: Jouni Seppänen

Erkkariin oli ilmoitettu myös:
"Kinkku" (Miliisin King-Of-Indigo) VET ERI-3, SA.
"Jone" (Ziestan Indigo) VET ERI-2, SA
"Xena" (Miliisin Cza-Rina) VET-EH