Turku-Tukholma-Göteborg-Frederikshavn-Lokken-
Ötterub-Odense-Kööpenhamina-Malmö-Jönköping-Tukholma-Turku


Tervehdys keväisestä Tanskasta
Ilma oli lämpimän puolella +5-7 astetta ja narsissit sitkeästi jo kukkivat :)
Matkan päätarkoitus oli vierailla Kri Kris kennelissä sekä Khyi-Mo kennelissä - siinä sivussa poikettiin Odensen inttinäyttelyssä toitsujen kera. Ajokilometrejä kertyi paljon, mutta oli mahtavaa nähdä paljon maisemia matkan varrella.

406288.jpg
Kri Kris kennel

Lauantai aamupäivällä otettiin Kri Kris kennelissä kaikki koirat hihnaan ja tehtiin reipas kävelylenkki meren rannalle - meidän koirat saivat venytellä kunnolla jäseniään pitkän matkustuksen jäljiltä. Toitsut nauttivat, kun sää oli lämmin. Suomen pakkasten jälkeen tämä tuntui kuin aurinko matkalta ;)
Meren rannalla oli tuulista, mutta aurinkokin näyttäytyi välillä ja se lämmitti mukavasti.

406289.jpg
Lokkenin ranta oli jyrkkä ja murtui helposti, joten koirat oli pidettävä hihnassa.


406290.jpg

406291.jpg



Lauantai-illaksi jatkoimme matkaa Khyi-Mo kenneliin ja ilta kuluikin leppoisasti Solveigin ja Stigin kanssa seurustellessa. Ihastelimme heidän juuri remontoitua talonsa uutta olkikattoaan - harvemmin näkee nykypäivänä ;)

Sunnuntai-aamuna jatkoimme matkaa Odensen näyttelyyn ja kehät olivatkin miltei ensimmäisenä - joten pitkää odottelua ei ollut. Sergei oli alunperin ilmoitettu turistikoiraksi, mutta jostain syystä sille tuli kuitenkin avoimenluokan numerolappu. Vielä näyttely aamuna mietin, että vienkö pojan kehään vai en, koskapa sillä oli turkki juuri vaihtumassa eikä se ollut ihan parhaimmillaan edustuskunnossa. Loppujen lopuksi ystävien painostuksesta kävin kysäisemässä näyttelytoimikunnalta maksun erotuksen maksamista, josko sittenkin veisin pojan kehään. Näyttelytoimikunta kuitenkin ilmoittti, että kaikki maksut olivat ok - joten olen vapaa tekemään, niin kuin parhaaksi näen... Kehään olin jo matkalla nartun Sanin kanssa, kun tuomari pyysi vaihtamaan sen Sergeihin (joka notkui Tian kanssa kehän laidalla) ja tuomaan sen kehään... ja niinhän siinä sitten kävi, ettei ihan tyhjä reissu tullut Sergeillekään ;)
Kotimatkalle saimmekin 2 tanskan muotovaliota sekä Sergei saavutti samalla pohjoismaiden valiotittelin :)  Sani oli ROP ja Sergei VSP. Ryhmiin emme ehtineet jäämään...


Välittömästi tipsukehien jälkeen jatkoimme matkaa Kööpenhaminaan ja siitä ruotsin puolelle. Tullimiehetkin Malmössä pysäyttivät ensimmäisen kerran vuosiin ja ihmettelivät, miten joku viitsii ajella koirien kanssa näyttelyihin ;)

Sunnuntai-iltana jäimme Jönköpingiin mökkiin yöksi ja ihastelimme jylhiä maisemia.

Maanantai päivä kului ruotsin puolella ostoksilla, ja illalla hyppäsimme laivaan Tukholmassa. Tukholmassa satoi räntää ja mieli palasi takaisin Tanskaan.
Tiistaina Turkuun saavuttua pakkasta olikin jo -20 astetta :(

Tytär jatkoi talviloman viettoa ja hyppäsi heti laivasta päästyään Turusta junaan matkaten kohden Helsinkiä ja ystäviään... me palasimme kotiin sorvin ääreen ;)

Mukava oli matkustella pitkästä aikaa koko perheen voimin - Kiitos Sarla ja Martina, ilman teitä tämä ei olisi onnistunut!