Ensimmäiset Y-lapset lähtivät maailmalle

31.01.2009 - Miliisin Yas-Ca suunnisti Laihialle ja sai kutsumanimekseen "Sulo". 01.02.2009 sitten olikin Miliisin Ya-Tsin vuoro muuttaa Porin suunnille. Vastaavasti hieman pidempään saimme pidellä seuranamme pikkuista "Viivi" tyttöä (Miliisin Yas-Nan), joka muutti Kokemäelle perjantai-iltana 13.02.2009.

Omia perheitään etsii vielä Miliisin Ya-Mir sekä Miliisin Yas-Min - jotka etsivät mielellään näyttelyistä kiinnostuneita koteja.


Mahatautia, työkiireitä, ystävänpäivää, facebookia

Helmikuu alkoi työn touhussa, ja ihmettelinkin jo missä se kauan lupaamani tauko töistä on... Pelkääkö ihminen taantumaa ja lamaa niin paljon, että se buukkaa työkalenterinsa täyteen - uskaltamatta pysähtyä... Siinä sivussa olen pyrkinyt auttamaan vähintäänkin henkisesti niitä ystäviä, jotka oikeasti ovat joutuneet taantuman kouriin - lomautus uhan tai jopa irtisanomisten kautta. Ylläpito muuten ystäviin työkiireessä on tapahtunut viimeaikoina facebookin kautta - se vie mennessään ;)

Voin rehellisesti väittää, että elämäni pahimman mahataudin podin viikko sitten. Sitä olotilaa en toivoisi kenellekään. Mahatauti alkoi kuin salama kirkkaalta taivaalta kesken puhelun, kesti koko yön - kaatoi seuraavaksi päiväksi totaalisesti sänkyyn ja hämärän rajamaille... Aluksi pelkäsin, että kuolen - kunnes aloin pelätä etten kuolekaan vaan jään henkiin kitumaan... Pikkuhiljaa toivun ja tuntuu, että henkiin jään sittenkin...

14.02 Ystävänpäivä 

*to have a good friend is on of the highest delights of life

- Happy Valentine`s Day!

"Ystäviä ei hankita.
He liukuvat elämäämme miltei huomaamatta,
vähitellen ja jäävät siihen
- Elämän suurimpana lahjana"