21.02.2009 lauantai

Lauantaipäivä meni fiilistellessä ja miettiessä, jaksaako sitä lähteä yksin ajelemaan Tuusniemelle vai ei... Alkuperäinen tarkoitus oli mennä Kuopioon jo lauantaina ja yöpyä siellä- samalla poiketa Saffron kennelissä katsomassa meidän "Jonaksen" (Ziestan Indigo) poikia. Taasen viime hetkellä mietinnät menivät uusiksi, kun Airilla (Geriland kennel) "Kiss" (Miliisin Kiss-Of-Indigo) päätti aloittaa synnytyksensä... Näin ollen Airin suunnitelmat näyttelyn osalta menivät täysin uusiksi ja "Therry" (Miliisin On-The-Road) sai jäädä kotiin.

Illalla kävimme vielä perheen kera ulkona syömässä ja jäin mietiskelemään seuraavaa aamua... varmuuden vuoksi suoritin kuitenkin "Innalle" (Tastaway`s Ina Amanda) ja "Sandralle"(Miliisin X-Andr-A) pesut ja puunaukset.

Aamuyöllä sitten herättelinkin isännän apukuskiksi ja pakkasin koirat autoon. Tytär Tia-Maria jäi kotivahdiksi yhdeksi päiväksi.

22.02.2009 sunnuntai Tuusniemi

>> KUVAGALLERIA <<

Aamulla oltiin jo hyvissä ajoin Tuusniemellä ja ehdin hyvin totuttaa "Innan" näyttelyhälinään.

1235421852_inna09tuusula.jpg"Inna" odottelee kehään pääsyä...

Tastaway`s Ina Amanda

Alkujärkytyksen jälkeen tyttö liikkuikin jo ihan kivan reippaasti. Ja viimein kehään mennessä ujous olikin jo kadonnut ja tyttö antoi todella kivan ensi debyytin - vaikka hieman jotkut kehän nurkkaukset aiheuttikin täyden jarrutuksen hetkellisesti... Mutta, tästä on hyvä jatkaa tytön kanssa - lupaava alku :) Menossa mukana oli myös Reetan "Turo The Turtles" eli Miliisin Tito - joka oli VAL ERI-1, PU-2 - Hienoa Reetta ja Turo!

Turon, Topin ja Veken kotisivut

1235421566_inna-rammi09tuusula.jpg "Inna" lämmittelee ja on kotiin lähtö valmiina...

Sitten aika kuluikin tipsukehää odotellessa ja tuttujen kanssa joristessa. Kiva oli pitkästä aikaa nähdä itä-suomen porukkaa. Mira (Milarzin kennel) oli ilmoittanut myös "Kinkun" (Miliisin King-Of-Indigo) mukaan näyttelyyn ja poika olikin löytänyt runkonsa esiin sitten viime näkemältä - hienoa työtä Mira ja "Kinkku" !

1235421770_kingi-09tuusula.jpg

Miliisin King-Of-Indigo om. Mira Wagner

 

"Sandra" esiintyi myös mallikelpoisesti ja voittikin junnuluokan emännän yllätykseksi, paras narttuluokkaa saimmekin sitten jo hieman odotella. Lopulta tyttö sijoittui paras narttu 3 :)

1235822402_sandra2009-1.jpgMiliisin X-Andr-A

Hieno ensi debyytti molemmilta - "Innalta" pentuluokassa ja "Sandralta" junnuluokassa!

 

 

 

***

Kotimatkalla suru-uutinen tavoitti meidät :(

Miliisin Xander on poistunut keskuudestamme tapaturman vuoksi.

*27.07.2007 - 22.02.2009*

"Nuku rauhassa pieni koiraenkeli,  joka siipiään maailmassa kokeili.
Lennä takaisin koirien maailmaan, sinne mistä tulitkin aikoinaan."

 

Santerin perheelle;

"Älä sure sitä, että yhteinen aika on ohi,
vaan iloitse siitä, että se on ollut."