18.01.2010

Uuden vuoden kunniaksi päätimme poiketa Airin (Geriland kennel) kanssa pitkästä aikaa Tallinnassa. Vihdoin ja viimein meilläoli vapaapäivä yhtä aikaa, joka mahdollisti tämän extempore reissun... Maanantai iltana suunnistimme satamaan ja kuten jo tavaksi on käynyt, niin tälläkin kertaa lähdimme Helsingin suuntaan ilman sen enempiä laivalippuja varailematta. Ajatus oli, että mikäli emme laivaan autoinemme mahdu tai ehdi (sekin oli mahdollista, sillä yritimme ehtiä viimeiseen laivaan) niin yöpyisimme Helsingissä ja jatkaisimme matkaa seuraavana päivänä...

Tokihan ehdittiin, hyvin satamaan ja paikkojakin laivassa oli,  Tallinnaan päästyämme saimme vielä hotellihuoneenkin Portuksesta.. Olimme täysin unohtaneet Tallinnassa menneillään olevat EM-taitoluistelukilpailut, joten hotellit olivat tiukkaan buukattuja.

Maittavan aamiaisen jälkeen lähdimme kaupungille shoppailemaan ja samalla soitimme Skylit kenneliin Viiville ilmoittaaksemme, että olimme saapuneet tälle puolen lahtea kylään...  Koskapa Viivi oli kotosalla, niin lähdimme poikkeamaan kylään ja samalla näkisimme pitkästä aikaa "Suzun" (Miliisin Sapphine Suzu) sekä "Dooran" (Katimon Theodora) joka on sijoituksessa Viivillä. Ja tietenkin, pikku "Ballen", joka ei enää ole pieni vaan kasvanut kauniiksi tipsu neitoseksi :)

Skylit Bo Ballerina om Jaana Hyttinen c/o Viivi Perri

Kiitos Viiville kahvituokiosta - toivottavasti nähdään pikaisesti taas :)

Pikaisten kenkäshoppailujen jälkeen ohjasimme auton nokan kohti laivaa ja kotimaata :)