22.09.2007 lauantai
Viikon flunssainen olotila muuttui perjantaina ärhäkkääksi ... tänä aamuna hengitys vinkui, kuin  höyryveturin pilli ja annoin periksi perheen vaatimukselle mennä lääkäriin... tuomion tiesin vanhasta kokemuksesta jo ennestään... Luonto muistutti jälleen, miten arvokasta on olla terveenä... On enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että toisten normaali syys flunssa iskee meikäläisellä joko keuhkoputkentulehduksena tai jopa keuhkokuumeena.

Terveys:" Keuhkoputkentulehdus... just for you, bikoos you aar mai frend."
Lääkäri:" inhalaattori, antibioottia ja kortisoonia... saiskos olla sairaslomaa?!"
minä: " kiitos, mutta ei kiitos... ei ehdi nyt makoilemaan"

No, vinkumiset jäi inhalaattorin avulla pois päivän listasta - mutta kuten lääkäri varoittelikin, sydämentykytykset tulivat tilalle... tiedä sitten kumpi pahempi.... Kuume alkaa laskea, joten elämä voittaa jälleen ja huomenna voinkin jo tehdä taasen töitä entiseen tahtiin... toivottavasti :)

Illalla olisi ollut 9.luokan (vm-86) luokkakokous Porissa... harmillisesti tämä jäi tällä kertaa välistä :( Viime kertainen luokkakokous oli vuonna -89 ja silloin ei ollutkaan montaa paikalla, joten näin 21 vuoden jälkeen olisi ollut todella mukava tavata vanhoja kavereita. Toivottavasti seuraavaan tapaamiseen ei mene toista 18 vuotta ;)

23.09.2007 sunnuntai
Poikkesin pikipäin Annastiina kennelissä, ja Lahjan kanssa napsittiin kuvia Annastiina kennelin koirista... Kiitos Lahjalle ja Sepolle kahvittelusta :) Kuvia laittelen tuota pikaa kuvagalleriaan...

927373.jpg
Miliisin Lo-Ve-Boy om. Lahja Tattari/Annastiina kennel

927375.jpg
Kuvat: Yasu 23.09.2007