Viikko on ollut kiireinen, etten ole pahemmin ehtinyt  muuta, kuin juoksemaan asioilla.

Tyttäremme Tia-Maria sai vihdoin ja viimein kauan haluamansa mopo-kortin... ongelmana on ollut lähinnä äitin ja isän  aikataulu organisoinnin puute... aikaa  ei "olevinaan" ole ollut kyyditä tytärtä poliisilaitokselle Poriin ja passikuviin jne... Lopullisen sysäyksen kortin hankinnalle antoi tyttären parin viikon päästä alkava kahden viikon TET-jakso, joka olisi aiheuttanut lisää ruuhkaa aikatauluissamme, mikäli olisimme jotuneet vielä Tiaa erillisesti kuljettamaan ja noutamaan työpaikalleen. Mutta, nyt se on viimein tehty ja tytär on onnellinen mopo-kortin omistaja ;) Onneksi olkoon Tiiusku!  ... jaahas...sitten pitänee varautua mopo kauppoihin :/

Eilen kävin tallilla pitkästä aikaa, ja lähtiessäni takaisin kotiin nappasin kauraa mukaani - tarkoituksena olisi teetättää Marjalla parit kauratyynyt koirille talven varalle ;) Meidän karvaiset lapsemme rakastavat noita lämpötyynyjä pakkaspäivinä, ja ne ovat myös erittäin käteviä pentujen kanssa... ja mikä ettei omille hartioillekin silloin-tällöin ;).
Terveiset Rehulan Tilalle Matille ja Marialle... tulen huomenna bongailemaan Mariaa ja lempipoikaani Taikauskoa kisoihin kameran kera ;) Ja pakkohan mun on tulla katsomaan teidän Igoria ensi viikolla, kun se palaa kotiin... mutta tällä kertaa EN OSTA uutta hevosta... tulen vain "ihan pikkuisen" katsomaan :P

Tänään veimme yhden eukanuba ruokasäkin lahjoituksena myös "lähes naapureillemme" Kiukaisiin Kirpun Eläinkotiin. Terveiset Tanjan sekalaiselle laumalle :) Pitkälle ei yhdellä 15 kg säkillä pötkitä... mutta, edes hieman apuja toivottavasti.

Lauantain ohjelmassa siis Lu-Sar ry koulukisat ja sunnuntaina pitänee ajella kohti kaivaria SKKYn erkkaria katsomaan, jossa menossa mukana ensimmäistä kertaa myös toitsut!