Olen vähän laiskasti päivitellyt kesän kuulumisia ja näyttelymatkoja. Käytyä on tullut ainakin Eestissä ja Rovaniemellä, suurkiitokset kanssakilpailijoille ja matkaseuralaisille! Koitan skarpata uutisoinnin suhteen taas syksyn tullen...

Päivityksiä/kuvia tulossa mm...

 

17-20.06 Eesti - Pärnun näyttelymatka

Teimme asuntovaunu reissun Pärnuun, joka samalla olikin meidän 18v. hääpäivämatka ja siinä sivussa osallistuimme 2 x inttinäyttelyyn. Menossa mukana Tastaway`s Ina Amanda sekä Marmalade`s Indian Dream sekä kenneltyttönä Jonna. Tällä reissulla tuli "Innasta" Eestin valio, kun vastaavastii Hippu vain "treenaili" kehä käyttäytymistä - koskapa saavutti junnuvalio-tittelit jo Tallinnan näyttelyssä. "Hippu" on siis näin kesän kynnyksellä Balttian, Eestin, Latvian, Liettuan Junnuvalio kuin myös "Inna" lisäsi itselleen Balttian, Eestin  valio-tittelit entisten Romanian ja Suomen sekä Latvian ja Liettuan valiotitteleiden lisäksi. Ensi vuonna voimmekin näiden tyttöjen kanssa keskittyä pohjoismaihin ;)

TULOKSET:

18.6 Pärnu: Inna ROP, SERT, EST Ch. Hippu ROP, ROP-JUN

19.6 Pärnu: Inna ROP. Hippu ROP, ROP-JUN

 

24-26.06 Suomi - Rovaniemi

Juhannusta vietimme vastaavasti mökillä Kemijärvellä hyttysten syötävänä, ja samalla osallistuimme Rovaniemen näyttelyyn.

"Hippu" iltanuotiolla mökillä makkaranpaistopuuhissa...

Lauantaina kehässä oli "Hippu" (Marmalade`s Indian Dream) saavuttaen PN-2, sijan sekä SERTin. ROP ja PN-1 oli valioluokan narttu Marmalade`s Artemis. Roissa olikin ilo tavata ja tutustua aivan ihaniin heeleri-ihmisiin. Toivottavasti tapaamme jälleen jossain päin maailmaa :)

Juhannusaatto kului tivolissa, jossa saimmekin koko porukka mahan sekaisin huikeissa laitteissa...myöhempi ilta menikin vatsahappoja tasoitellessa...

Sunnuntaina vastaavasti "Inna" (Tastaway`s Ina Amanda) oli ROP :) Menossa mukana oli myös kasvattini "Iwy" (Miliisin I-Sweet) omistajineen sekä mopsi-tyttö "Kinkku" (Raparperin Tättähäärä)... "Iwy" olikin ROP-VETeraani - Onnea Airi.

TULOKSET:

25.6 Rovaniemi:  Hippu JUN ERI-1, SA, PN-2, SERT

26.6 Rovaniemi: Inna VAL ERI-1, PN-1, ROP Iwy VET ERI-1, VET-ROP, PN-3

** Kiitos matkaseurasta Rami, Airi, Tiiusku, Joel ja Jonna!

Heinäkuun keskityin työntekoon ja valmistuen henkisesti loppuvuoden näyttely ja niin työ- kuin lomamatkarulianssiin... Alkuperäinen tarkoitus oli tänä(kin) vuonna matkustaa Kroatian Splitin 4summershows-näyttelyyn "Innan" kera (ja "Hipsu" siinä sivussa). Mutta, koskapa heelerit eivät vielä kuulu FCIn alaisuuteen ja kyseiseen näyttelyyn ei voi osallistua FCIn ulkopuolinen rotu, niin päätin jäädä odottamaan ensi vuoteen... Toivottavasti ensi vuonna jompi-kumpi on hyväksytty - joko heelerit FCIn tai sitten Kroatian kennelliitto hyväksyy heelerit näyttelyyn ;)

30.06.2011 Kuvaterveiset Porista

Miliisin Bebita-Sany (om. Tiina Aarikka, Pori) lähetti kuvaterveiset Porista. Tyttö onkin ilmoitettu ensimmäiseen pentunäyttelyynsä harjoittelemaan kehäkäyttäytymistä ;)

Sitä ennen tekee myös Miliisin Baltazar-San (om. Anne Lepola, Juupajoki) harjoituskäyntinsä pentunäyttelyyn.

30.07.2011 Kuvaterveiset Tampereelta

"Innan" poika Miliisin Anatoliy alias "Dumbo" (om. Silja Särkijärvi,Tre) lähetti jälleen ihanan kuvan Tampereelta...toivottavasti tätäkin poikaa vielä näemme kehänauhojen sisäpuolella :)

 

30-31.07 Suomi - Pori

Lauantaina pyöritin 8. kehää Vesa Lehtoselle, mutta vastaavasti sunnuntaina olikin sitten "Hipsun" vuoro olla kehässä... Viime viikkojen helteet olivat rajoittaneet lenkityksiä, ja tytöllä virtaa olikin vaikka muille jakaa :) Pöytä alkaa olla todella kivasti "hanskassa", nyt vain saadaan vielä treenailla kärsivällisyyttä seisottamiseen... Tuomarina Marja Talvitie antoi todella erinomaisen ja lupaavan arvostelun vielä keskeneräiselle tytölle sijoituksella ERI-1 ei SAta - tästä on hyvä jatkaa.

Näyttelyissä olikin kiva tavata pitkästä aikaa paikallisia vanhoja (kuin myös monia uusia) tuttuja, ja näyttelyhulinaan oli tullut tutustumaan myös tipsu-tyttö "Bebita" (Miliisin Bebita-Sany) perheineen ja mm. "Innan" keväisten pentujen isä "Pikku-Kalle" oli saapunut Lenan (Bella Cosa kennel, Ruotsi) ja Carinan kera poikkeamaan suomen kehiin :)

 

 08.08.2011 Suomi - Pori (Yyterin koiraranta)

Olemme siirtyneet Hiitteenharjun kuumista kangasmaastoista Meriporin Yyterin hiekkadyynien merenraikkaaseen ilmapiiriin lenkkeilemään. "Hippu" on löytänyt itsestään vesipedon, ja nauttii täysin siemauksin rantavedessä juoksemisesta. Porilaiset ovat etuoikeutettuja saadakseen koirilleen näinkin mahtavan rannan käyttöön.

"Hippu" ja uusi vesilelu

Marmalade`s Indian Dream & Miliisin Beowulf-San (om.Airi Leegen) rantaleikeissä

Tuulisena päivänä purjelautailijat myös valtaavat koirarannan, mutta se ei meidän vesipetoja häirinnyt eikä pienet aallokotkaan estäneet "Hippua" uimasta...

Vastaavasti meidän talouden hienohelma "Inna" (Tastaways Ina Amanda) ei varpaitaan kastele, kuin pakon sanelemana - ja silloinkin se moittii suureen ääneen kärsimästään vääryydestä. Mutta, kotona sohvannurkalla on hyvä istua ja haukkua niin vieraat kuin kotiväkikin, että ymmärtävät "kuka käskee ja määrää kaapin paikan"...