Huhtikuu on ollut kiireistä aikaa pentujen kanssa, ja samalla on päästy rauhoittumaan maaliskuun näyttelyrupeamasta. Siinä sivussa on ohimennen nautittu syntymäpäivän kunniaksi myös kulttuurista ja komiikasta. 02.04 kävimme pitkästä aikaa katsastamassa stand up-komiikkaa Tampereella (Mikä ei tapa - se naurattaa!) perheen kera ja 09.04 suuntasimme Helsingin Linnanmäen Peacock-teatteriin katsomaan musikaali komediaa (Muskettisoturit). Molempia voin suositella lämpimästi myös niille, jotka normaalisti eivät teatterista niin välittäisikään ;)

13.04.2011 matkusti tipsutyttö Miliisin Bebita-Sany Poriin Tiina Aarikan perheeseen.

14.04.2011 vastaavasti toitsupoika Miliisin Anatoliy pääsi viimein omaan kotiinsa Tampereelle Särkijärven perheeseen.

15.04.2011 Outokumpu

Näyttelyt mielessä suunnistelimme Kummun suuntaan perjantaina  ja matkassa oli pitkästä aikaa tipsuja sekä tietenkin Marjan mopsityttö "Kinkku" ja kenneltyttönä sekä handleri-apuna Jonna. Ohimennen Orituvan ABClla pudotimme kyydistä Miliisin Baltazaar-San tipsupojan, joka muutti Korkeakoskelle Anne Lepolan laumaan. Samalla matkalla Miliisin Bertha-Sany tultiin Malmikummun hotellilta noutamaan Liperiin Riikka Sirkiän perheeseen. Kiitos hauskasta illasta enolle vaimonsa kera ;)

16.04.2011 Outokumpu ryhmänäyttely 2&9

Lauantaina kehässä pyörähtikin Miliisin On-The-Road, Geriland Chandresh Of-Kiss, Miliisin Abishai-Xue sekä Miliisin I-Sweet. Kiitos Jonnalle "Nappin", "Pörrön" ja "Iwyn" esittämisestä!

Onnittelut Airille "Iwyn" (VSP-VET) ja "Therryn" (PU-3, vara-SERT) menestyksestä. Sekä lämpimät onnittelut Kiiramanna kenneliin Merjalle ja Lauralle Kiiramanna Sonam Putsogin SERTistä - P.S: pokaali tuli mukanamme tällepuolen suomea ;)

VAL: ERI-1, SA, PU-3,  vara-SERT Miliisin On-The-Road om. Airi Leegen (www-sivut)

Raparperin Tättähäärä om. Marja Routa

*** Marjan mopsi-painoitteista blogia pääsee selailemaan osoitteesta; http://mansikkahelmi.blogspot.com/ Blogin menossa mukana "Kinkku" sekä tyttärensä "Marttina", jolle blogi on nimetty...

*********

17.04.2011 Palmusunnuntai;

"Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuueks. Lakatkoon lonkka kolottamasta, polvet narisemasta. Pysykööt pieru pääsemästä, virtsa viimein karkaamasta. Jospa vielä nahka siliäisi, selkä suoristuisi. Herkkeeppä roppa rupsahtamasta. Palatkoon muisti reissultansa. Sujukoon seksi sulavasti, lempi leiskuvasti. Mitä muuta varvut mukanaan toisi? Jospa onnea, terveyttä, hyvää eloa soisi, rahakaan ei pahaksi oisi."

****************

Seuraavaksi osallistumme Eestissä Narvan näyttelyyn 23.04.2011, joten pääsiäinen kuluu Tallinnan puolella :)