Koko viikko tuli painettua töitä, enkä ehtinyt ajatustakaan miettiä sunnuntaista Vantaan näyttelyä jonne olin ilmoittanut "Santerin" (Miliisin Xander)... Perjantaina ilta-päivällä sitten töihin takaisin ajellessani päätin, että poika lähtee keinolla millä hyvällä ensimmäiseen näyttelyynsä... Useamman puhelinsoiton jälkeen alkoi kuvio pikkuhiljaa hahmottua ja vaakaasti näyttämään siltä, että poika lähtee kuin lähteekin maailmalle - tosin ilman emäntää, sillä itse viettäisin taasen sunnuntain töissä.

Suur kiitos kaikille, jotka osallistuivat tähän pikku-pojan näyttelymatkaan!
Kiitos tyttärelleni Tia-Marialle koiran pesusta ja föönauksesta, miehelleni koiran kuljettamisesta sovitulle tapaamispaikalle, Päiväkön Mirjalle kyydistä näyttelypaikalle ja takaisin kotiin sekä suurin kiitos tietenkin Helsingin päähän Fantalle "Santerin" esittämisestä!

Kaikkien mukaan poika on matkustanut todella reippaasti ja iloisin mielin vieraiden ihmisten matkassa ja nauttinut saadusta huomiostaan :) Kehä esiintymistä haittasi hieman sateinen ja kolea sää, joka oli aiheuttanut hieman "värjöttelyä" - mutta kokemusta karttui reippaasti ja sitähän sitä lähdettiinkin hakemaan!

Kotiin saapuessaan poika olikin oma itsensä - pieni suuri napoleon, jonka piti saada lauma kuriin ;) Ja pelosta huolimatta, poika ei vilustunut näyttelymatkallaan.