Joulu tuli ja meni töiden parissa...

Lokakuussa tuntemattomasta syystä kipeytynyt vasen olkapää on nyt sitten otettu röntgen, ultrattu ja vieläpä tehty magneettikuvat... Eipä juuri mitään "suoranaista" kipuun liittyvää löytynyt, paitsi että löytyi hohkaluuödeemä laajalta alueelta ja solisluu hankautuu ja "kuluu" tai jotain, ihan kaikkea en sitten ortopedin selityksistä ymmärtänyt. Kuvista vastaavasti itsekin näin muutoksia tapahtuneen... Kipu ja tuska on sanoinkuvaamatonta, ja yöunet saavuttaa vain, kunhan ensin saa lääkityksellä leposäryn kuriin... Kokemus tämäkin, parantumis aikataulua eiosaa kukaan sanoa varmaksi ja yrittäjänä ei voi töistäkään olla poissa, joten kestettävä on. Toisaalta, kipuunkin turtuu :/

26.12.2011 Tapaninpäivä

Aamulla aikaiseen kävin kääntymässä töissä. Kaatuvia puita väistellen ajelin Harjavallan ja Kullaan väliä, kello 7 aikaan palasin kotiin todettuani koko satakunnan pimeäksi ja sähköttömäksi. Jo tunnin päästä vahvahduin isoon rytinään kun tontillamme alkoi puita kaatuilla. Eipä auttanut muu, kuin lähteä pelastamaan autoja ja asuntovaunua... Koko aamupäivän tuuli riepoi pihamme mäntyjä ja kaiken kaikkiaan 6 niistä kaatui. Portaat meni ja hieman autotallin kattoa, mutta onneksi suuremmilta vaurioilta säästyttiin!

Kolmatta päivää aggregaatin varassa ja ruoat terassilla laatikoissa sekä ulkoruokinnassa - ilman sähköjä. Mutta siitäkin selvittiin :)

Onnekasta Uutta Vuotta kaikille ystäville ja tutuille!

 *************