Satakunnassa helle-aalto huitelee +27 asteessa ja on pitänyt ahkeraan kastella uusimpia istutuksia... kuivuus uhkaa... Iltaisin on lämmitetty sauna ja pulahdettu kylpytynnyriin... mikä autuus pestä päivän pölyt pois :)
Parin viikon päästä olisi sitten Kreetan auringon vuoro... josko sitä silloin olisi ahkerampaan ulkona, nyt pyrin pysyttelemään sisätiloissa ja työt teen vasta illalla, kun päivän lämpötilat alkavat laskemaan ;)
Meillä on ihanan viileä talo... koiratkin tulevat pikaisesti pissatuksilta takaisin tuvan viileyteen...

Toitsu lapsista "pikku-tara" on kotiutunut hyvin sijoitusperheeseensä, vastaavasti "pikku-kalle" täällä vielä riivaa Sergeitä. Sergei kyllä toisinaan näyttää kaapin paikan nuoremmalle, joka ei välitä yhtään vanhemman herran komenteluista ;) Aika näyttää, miten kauan saamme ihastella "pikku-kallen" touhuja meillä.

Citarazoolon kennelistä tuli uutisia, eli "Duran" (Miliisin Rian-Rich) on saanut virallisen lausunnon lonkistaan ja tulokseksi tuli: A. Hienoa!

Parin päivän ajalla pitäisi ehtiä pyörähtämään vielä Kuopiossa, saisi "Cheetan" kotiin... ja samalla voisi palauttaa tuon "Tara"-toitsun sinne Milarzin kenneliin ;) Onneksi autossa on ilmastointi, joten mikäs siinä on ajellessa...

Kuvatervehdys Raahesta...
640436.jpg
Kiitos Satu ja Harri kuvasta!