Niin siinä vain kävi, etten sitten kaiken suunnitelman mukaan lähtenytkään Turun Top Dog Shown - vaan lankesin vanhaan... mihinkäs sitä vanha koira tempuistaan pääsee, eli töissä tuli vietettyä se(kin) viikonloppu.

Pitääkin oikein peilin edessä alkaa harjoittelemaan sanomaan "EI" - työtilauksille ;)  Mutta toisaalta, mitäs sitä muutakaan on - ja pitäähän sitä nuorempien työntekijöiden päästä viikonloppuna liikenteeseen tai perheensä pariin. Näin kun itsellä on tuo tytär jo ns. maailmalla, eikä noita iltamenojakaan enää viikonloppuisin ole - niin mikäs siinä on töitä tehdessä...

25.01.2009 sunnuntai TURKU

Onnittelut "Adille" (Miliisin Trans-Am) ROP-sijoituksesta! Samalla kertaa "Sanni" (Niiländer Beauty Alpine Sunset om. Miliisin kennel & Katimon kennel) oli VSP!

Toitsuissa "Ucco" (Miliisin Thor) voitti hyvällä arvostelullaan avoimen luokan urokset - Hyvä Aria ja Ucco!

Y - PENTUE

Miliisin Ya-Tsi (varattu)

Pikkuiset valmistautuvat maailmalle. Näistä lapsista onkin vielä varattavissa 1 tyttö ja 1 poika vastuuntuntoiseen ja mielellään näyttelyistä kiinnostuneeseen kotiin.

KUVAGALLERIA -> MILIISIN PENNUT (tiibetinspanieli)

***

Huom!

Kotisivujen näyttelykalenteri on vielä joiltain osin puutteellinen kaudelta 2008 - mikäli huomaat koirasi tuloksia puuttuvan, laitathan niistä tiedon e-maililla tulemaan, niin saadaan kalenteri ajantasalle.

Ainakin Arialta odottelen loppuvuoden tuloksia toitsupojista ;)