... viikonlopun  aikana tuli  koettua kaikennäköistä - mutta loppu hyvin kaikki hyvin ;)

16.06 Kotkan Ruusu KV
Lauantai-aamuna starttasin mersun nokan kohti Kotkaa - matkalta poimin  Hämeenlinnasta Katriinan (Katimon kennel) ja "Adin" (Miliisin Trans-Am)... pelipaikalle ehdittiin hyvin, mutta P-paikka järjestelyjen vuoksi meinasi heti aamu tuimaan mennä hermot... tosin pienen pipon löysennyksen jälkeen homma menikin jo ihan hyvin huumorilla ;)
Sijoituksia tuli ihan kivasti, ja "Adi" nappasikin hetimiten PU-2 sijan SERTin ja vara-cacibin kera - hienoa :)
Poika oli kyllä kehässä liikkuessaan "ihan muissa" maailmoissa nuuskutellen ja kontakti oli hieman hukassa eikä makupalatkaan tuntuneet tarpeeksi kiinnostavilta... mutta tämä taisi ollakin pojan ensi esiintyminen ulkosalla ja nurmikentällä ns. miehen iässä ja tyttöjen tuoksut häiritsivät... joten treeniä vaan ;) Narttujen valioluokassa sitten "Lola" (Miliisin Fi-Ance-E) ja "Kiss" (Miliisin Kiss-Of-Indigo) saivatkin ERIt ilman sijoituksia - hyvä tytöt.
Kiitos Katriina matkaseurasta.

Special kiitos Kotkan Ruusun näyttelytoimikunnalle varsinkin Harry Turtiaiselle ja Mia Öhmanille sekä kaukoparkin liikennettä hoitaneelle bussifirmalle "kamera-jutun" puolesta ;)
- Sattuneesta syystä, näyttelyn kuvasaldo tulenee myöhemmin tarjolle, ne ovat ainakin tällä hetkellä vielä parin "kossu-pullon" päässä kuulema - joten tulollaan on pienen viivytyksen kera :P

***
KUVASALDOA Kotkan Ruususta lisätty 18.06.2007
***

Illanistujaiset
Kotkasta palattua vietimme hauskasen illan Airin (Geriland kennel), Ann ja Tarvon (Rewaki kennel) sekä Annen ja Kalen (Suvijan kennel) kera saunoen ja grillaten. Kiitos kaikille mukavasta illasta :)

17.06 Hämeenlinna
Ensi esiintymisen harjoittelun merkeissä teki "Demi" (Mix Size`s Demi Moore) Katriinan kanssa. Tällä kertaa "Adi" jäi kotiin, ja Katriinan matkaan pääsi "Onni" (Miliisin Mano-Lito).

668457.jpg
photo: Timo Kanninen 17.06.2007

17.06.2007 Ruotsi / Vännäs
Miliisin TiTiyo nappasi taasen ROPinsa ja SERTinsä ruotsinmaalla...
Onnea Lena ja Bella Cosa kennel!
671819.jpg
photo: Bella Cosa kennel / 17.06.2007


***