Vihdoin ja viimein oli aikaa tehdä pihatöitä. Aurinko paistoi ja lämpötila huipenteli 22 asteen paikkeilla. Siinä ohessa sitten grillailtiin.
Koirat pääsivät pitkästä aikaa tarhaa kokeilemaan ja siellä ne nauttikin auringonpaisteesta ja kaivelivat hiekkamonttuja. Talvella tarhat on kokonaan pois käytöstä, ja nyt kevätkauden kynnyksellä siellä on huoletonta viettää aikaa ulkona... Sergeillä varsinkin on paha tapa lähteä laajentamaan reviiriä, jos pidemmän aikaa ollaan ulkohommissa, ja pitäähän sen ohikulkevia sunnuntai-kävelijöitäkin paimentaa ;)

Tuningia
Kädenvääntö mopo-autosta tyttären kanssa sai lisäaikaa eilen, kun kävimme ostamassa peltoauton... tai siis alunperin sen piti olla peltoauto- mutta jossain vaiheessa se muuttui tuning autoksi ;) Syynä lienee se, että auto on moitteettomassa kunnossa ja katsastuskin on vielä voimassa - vaikkei se kilvissä enää olekaan.
Eihän sellaista voi ajaa pellolla- sehän kuraantuu, joten piha on ahkerassa käytössä (onneksi on iso piha-alue).
Aika näyttää miten pitkälle tämä lisäaika riittää... omasta mielestäni mopo-autojen hinnat ovat korkeat, ajatellen- että ne ovat vain mopoja...

518804.jpg