>> KUVAGALLERIA <<

06.05 suunnistimme jälleen tutussa seurassa Länsi-Terminaaliin, josta matkasimme heti aamutuimaan Tallinnan suuntaan ja ajoimme illaksi Latviaan Talsin liki majapaikkaamme Rezidence Kurzeme . Meinasi usko loppua ennen pihaan ajoa, sillä niin pieneksi kävi tie tai oikeammin "kinttupolku"... mutta, loppujen lopuksi paikka oli mitä mahtavin koiriakin ajatellen :)

07.05 lauantaina Talsi

Näyttely oli sisähallinäyttely ja Hippu esiintyi erinomaisesti... Miestuomarikaan ei tällä kertaa aiheuttanut ongelmia vaan hampaatkin tuli näytettyä mallikelpoisesti. Sijoitus olikin komeasti ROP-koira junnusertin kera :) Matkassa oli myös "Inna" pitkästä aikaa mamma-lomalta palanneena ja nappasikin heti ROP-koiran paikan saaden SERTin ja tulle siis Latvian valioksi. "Inna" nauttii niin kehässä esiintymisestä että sitä on aina ilo viedä kehässä! Mopsitytöt pärjäsivät myös hyvin "Kinkku" ollen PN-4 ja "Marttis" PN-3, junnusertin kera. Koskapa päivä venähti pitkäksi muutenkin, niin normaalista poiketen ajattelin tyrkätä Jonnan ja "Innan" ryhmäkehiin, ja se kannattikin sillä "Inna" oli RYP 4.

Heti ryhmien jälkeen palasimme majapaikkaamme ja hyvissä ajoin jo ilta kahdeksan jälkeen kaaduimmekin jo sänkyyn...

08.05 sunnuntai Ventspils

Aikaisen aamiaisen jälkeen pakkasimme kaikki tavarat autoon suuntasimme Ventspilsiin, jossa odotti ulkonäyttely. "Hipun" kanssa kehiä odotellessa jätimme muut tytöt vielä auton lämpimään, sillä vaikka aamu-aurinko paistoi jo täydeltä terältä - oli ulkona kolean viileä ilma vielä yön jäljiltä.

"Hippu-The-Heeler" odottaa kehään pääsyä..

"Hippu" jatkoi hyvää esiintymistään kehässä ollen jälleen ROP ja saaden junnusertin. "Inna" saavutti tällä kertaa VSP-sijoituksen.

"Inna" odottelee kehään pääsyä...

Mopo-tytöt sijoittuivat jälleen hyvin eli "Kinkku" oli PN 2 ja "Marttis" vastaavasti voitti junnuluokan saaden JUN-SERtin samalla saavuttaen Latvian Juniorvalio-tittelin.

Marja ja mopo-tytöt "Kinkku" & "Marttis"

Näin ollen saavutimme kaiken sen,mitä lähdimme hakemaankin...pieni toive oli - että palaisimme kotiin yhden junnuvalion ja yhden Latvian valion kera :)

 

Kiitos Marja ja Jonna jälleen hyvästä matkaseurasta :)

Menossa mukana: "Hippu" (LTJV-11 Marmalade`s Indian Dream) "Inna" (FI, RO, LV Ch. EEV-10 Tastaway`s Ina Amanda) sekä mopo-tytöt "Kinkku" (Raparperin Tättähäärä) ja "Marttis/Marttiina" (LVJV-11, LV JCh. Sarkamaan Oman Maan Mansikka)