Helmikuu on kulunut työn merkeissä, viime hetken muutokset työlistaan ei paljoa vapaata ole suonut. Heti kuun alkuun Egyptin lämmöt karisivat Porin Isometsän laduille... "Maailmassa monta, ihmeellistä asiaa" - ajattelin 02.02 tiistaina, kun vielä edellisenä aamuna oli ollut +29 asteen lämmössä aavikon laidalla ja seuraavana päivänä -20 asteen pakkasessa hiihtelin Porissa... Oli silti ihanaa tulla kotiin ja saada vastaansa liuta heiluvia häntiä... "Sandran" (Miliisin X-Andr-A) lapset olivat kasvaneet viikossa huimasti :)

 

Eestissä Skylit kennelissä asustelevat sijoitusnartumme nauttivat talvesta :)

Kuvassa: "Balle" (Skylit Bo Ballerina) sekä "Doora" (Katimon Theodora)

om. Jaana Hyttinen/Miliisin kennel c/o. Viivi Perri/Skylit kennel

 

20.02.2010 Outokumpu

"Minä lähden pohjois-karjalaan... vaihdan farkut verkkarihousuun..."

Enon 75-vuotispäiviä vietimme 20.02 Outokummussa, jonne lähdin ilomielin tapaamaan pitkästä aikaa serkkuja ja muita sukulaisia. Pakkasta viikonloppuna saimme kokea -34 asteen verran - mutta siitäkin huolimatta aurinkoinen pakkassää näytti lapsuuden maisemat kauniina.

Outokumpu 20.02.2010

 21.02.2010 Tampere : Tiibetinspanielit ry vuosikokous

Tällä kertaa jäi vuosikokous välistä itäsuomen matkan vuoksi. Erovuoroisena hallituksen jäsenenä en myöskään tarjoutunut olemaan ehdolla hallitukseen, vaan jätin mielelläni paikkani uusille ihmisille ja ajatuksille. Onnea uudelle hallitukselle kuluvalle kaudelle yhdistyksemme ruorissa :)

Vuosikokouksessa palkittiin vuoden tipsuja ja mm. Miliisin Trans-Am eli kotoisammin "Adi" eli "Aksu" (rakkaalla lapsella monta nimeä) saavutti vuoden urostipsu tittelin hyvällä menestyksellään näyttelyissä vuonna 2009. Onnea Katriina ja "Adi" - kasvattaja on ylpeä kasvatistaan ja kiittää nöyrästi omistajaa, joka on jaksanut puunata ja esittää poikaa ympäri suomea :) "Aksu" asustaa ja elää Katimon kennelissä Hämeenlinnassa. 

"Adin" vuoden näyttelytipsukilpailu tulos oli totaalinen yllätys sekä minulle,  että omistajalle - sillä "Aksu" ei juurikaan käynyt näyttelyissä suomenniemellä - mutta ne, mitä poika kehissä esiintyi olikin sitten "nappi esiintymisiä" :)

Toivon "Aksulle" ja Katriinalle vielä monia yhteisiä ikimuistoisia hetkiä kehissä, niin suomessa kun ulkomailla :)

Miliisin Trans-Am

Kuva: Katimon kennel 14.02.2010

 

 21.02.2010 Toitsu tyttö Luna`s Amulet Coco

Mäkelän Kertulla Porissa sijoituksessa oleva toitsutyttömme "Tara" saapui meille viikoksi hoitoon, kun kotiväki lähti kylpylälomalle Viron puolelle. Maaliskuun ensimmäinen päivä "Tara" pääsee jälleen kotiin :)


Luna`s Amulet Coco

Kuva: Yasu 27.02.2010

Lumitöitä on saanut koko kuukauden tehdä urakalla... Viime hetken työlista muutosten jälkeen vietämmekin ns. vapaa viikonlopun 27-28.02.

27.02.2010 Miliisin A-pentue täyttää 8 -viikkoa

Lapset alkavat olla valmiita maailmalle - niin se aika kuluu. Maanantaina 01.03 käymme eläinlääkärin tarkastuksella ja mikrosiruilla. Tästä pentueesta on vapaana vielä 1 urospentu (Miliisin Abidan-Xanti)

27.02.2010 lauantai Porin Ravit ...  kävimme 15 vuoden tauon jälkeen verestämässä raveissa pelihimoamme ;) Ja heti pitikin katsastella seuraavia raveja "sillä silmällä"... tiedä vaikka Elitlopetista itsensä löytäisi vielä :P

 28.02.2010 Espoo Oittaa ... osallistuimme isännän kanssa Suomen Ladun järjestämään lumikenkäretkeen... ja nyt voinkin sanoa, että tämä on sitten paras laji heti sauvakävelyn perään meikäläiselle ;)

 

 ***

Hevoskaupat ovat kummitelleet kuluvan kuukauden aikana ja jo useampi varteenotettava ja kutkuttava tarjous on ajatuksissa pyörinyt... jospa sittenkin hevoseton on huoleton...vai onko sittenkään...