"Ajan yössä, tulen tuolta kaukaa.
Silmät turtuu, selkää kolottaa...."
Niinpä niin... taasen tuli ajeltua yön yli mennen-tullen Kuopioon ja takaisin lauantaina. Onneksi isäntä lähti mukaan seuraksi ;) Aamuyöllä puoli viiden aikaan kotiin palatessa tulikin sitte lauleskeltua "Hei huomenta suomi, hyvin pyyhkii..." tosin, isäntä veti sikeitä vieressä :P

11.08.2007 Toitsu-lapset Kuopiossa
Sanin lapset ovatkin saaneet Taran lapsen seurakseen - kokoero on huima, mutta sitkeästi tämä "åttåboica" on päättänyt elämästään pitää kiinni sisartustensa menetyksen jälkeen. Sani keino-emona on vahtinut uutta lastaan hellän-tarkasti. Saniin voi aina luottaa näissä lapsi asioissa ;)
Nyt mennään "O-Pn" kanssa päivä kerrallaan, ja lisäillään  painoa. Kyseinen poika oli kyllä pentueestaan juuri se, johon vähiten tulevaisuuden toiveita asetettiin pienen syntymäpainonsa vuoksi.
822288.jpg
Suurkiitos Mira & Sani ja ennenkaikkea Silja (Vanessan kennel), jota on jouduttu vaivaamaan asianpuitteissa kerran jos toisenkin!

Niin, Sanin ja Sergein lapset kasvaa ja kehittyy - ja kohtapuoliin sieltä siirtyykin sitten tyttö vahvistamaan meidän toitsulaumaamme.
822297.jpg
822298.jpg


12.08.2007 Porin rankkasade
Sunnuntaina poikettiin perheen kanssa Porin keskustassa syömässä, mutta kotiinpääsy meinasi tulla tukalaksi kun rankkasateen nostattamat vedet tulvivat ja vesiraja nousi honda maasturimme kylkilistoihin saakka. Kaikki alikulku tiet olivat täynnä vettä, ja autoja siellä täällä sammuneina vesi paljouteen. Välillä oli pakko siirtyä ajelemaan pyörä- ja kävelyteille. Itse sade kesti muutaman tunnin- mutta todistettua tuli, että parin tunnin sadekin voi aiheuttaa täyden kaaoksen.

*** lisätty Miliisin meeting-kuvat