13.08.2011 Suomi - Turku -> Turun Elonäyttely 2011

Toitsu herra Miliisin Thor om. Aria Kansa kävi pyörähtämässä pitkästä aikaa kehässä.  Ucco sai EHn tuomarilta Miodrag Nikic, Serbia.

 13-14.08 Suomi - Joensuu -> Elo-Karelia-2011

Suuntasimme 2 x näyttelyyn alkuperäisistä suunnitelmista poiketen Marjan kera pari tipsua ja "Hippu" (Marmalade`s Indian Dream) sekä "Inna" (Tastaway`s Ina Amanda) mukana. Tällä kertaa Marjan mopo-tytöt jäivät kotiin.

Marmalade`s Indian Dream

Matkassamme olivat Förbystä tipsutytöt "Minni" Miliisin Venus-Of-Kiss sekä "Luna" Ruskarinteen Justiina (om. Nina Nieminen).

Miliisin Venus-Of-Kiss handled by Karri Heino

Lauantaina Karri pyörähti BIS-Junior kehässä "Hipsun" kera ja vielä sunnuntainakin "testailimme" handlausta. Pikkuhiljaa näyttäisi "Hipsu" olevan valmis myös vieraalle esittäjälle ja intensiivinen kontakti pysyy hyvin, vaikka itse seisoinkin/liikuinkin lähellä. Yhteistyötä oli ilo katsella, joten voi hyvinkin olla että näemme heidät vielä joku kerta jopa rotukehissä :)

Näyttelypaikalla pyörähti sunnuntaina myös Liperissä, Sirkiän perheessä asusteleva Miliisin Bertha-Sanya jota kotona kutsutaan "Mimiksi". Näillä näkymin tapaammekin "Mimin" vielä myöhemmin mm. Kuopion tipsuerkkarissa kuin myös Jyväskylän kehässä marraskuussa. Harmillisesti "Mimi" oli liian nuori osallistumaan Joensuun näyttelyihin.

Miliisin Bertha-Sanya om. Riikka Sirkiä

Toitsuista pentuluokkaan ensidebyyttinsä teki Joensuussa asusteleva toitsu-poika Miliisin Andreyn (om. Petri Tukiainen & Katja Kortelainen), joka saavuttikin molempina päivinä ROP-Pentu sijoituksen, myös tätä poikaa varmaan tapaamme Jyväskylän kehissä :)

Miliisin Andrey alias "Ade"

 

Kiitos Karrille ja Marjalle, kuin myös Dittelle tipsujen rotukehissä handlaus avusta! Kiitos Marjalle matkaseurasta, kanssasi on ilo matkustaa ;) Lämmin kiitos myös "Mimin" ja "Aden" perheille - oli ilo tavata ja toivottavasti näemme jälleen jossain päin suomea, vaikka siellä Jyväskylässä sitten ;)

Tulokset:

13.08.2011 "Inna" VSP, CACIB "Hippu" ROP-JUN, "Ade" ROP-PENTU, "Minni" EH, "Luna" ERI-1,SA

14.08.2011 "Inna" VSP, "Hippu" VSP, ROP-JUN, "Ade" ROP-PENTU, "Minni" EH, "Luna" EH

 

14.08.2011 Helsinki pentunäyttely

Tekstiviesti uutiset tavoitti, että Miliisin Baltazar-San om. Anne Lepola on tullut ROP-PENNUKSI Helsingissä - ONNEA ANNE & GIZMO!

 

15.08.2011  Näyttelytreeniä Satsky ry. (Satakunnan Kääpiö- ja Seurakoirayhdistys)

Maanantai päivän iltana jo suunnistelimme "Hipun" kera Metson P-paikalle treenailemaan pöytää. Ei voi kuin ihmetellä sitä tekemisen intoa, joka "Hipsusta" irtoaa... Pöytä vaatii vielä treeniä, mutta jo silloin tällöin löytyy kiva rentous siinäkin :)

 

**********************************