Vuoden näyttelyrulianssi on nyt sitten virallisesti korkattu Turussa.

21.01.2012 LAUANTAI
Menossa mukana ”Hippu” the Heeler (Marmalade`s Indian Dream).
Heelerit arvosteltiin viimeisenä klo 13 jälkeen, joten mitään kiirettä aamun lähdössä ei siis ollut. Kehänlaidalle päästyä- tungos oli valtava ja heelereitä ennen kehässä olevat colliet veivät sen vähäisenkin käytävä tilan. Kovin ahtaaseen nurkkaan meidän kehä olikin järjestetty. Happi meinasi loppua ja kuuma oli kuin saunassa. Tilan ahtaudesta kärsien jouduin jättämään ”Hipun” alkuverryttelyt minimiin, mikä sitten kostautuikin kehässä neidin ollessa tulta-ja-tappuraa. Vauhtia oli liikaa ja pikku-heeleri tikkasi menemään kuin vanha singer konsanaan… Perässä juostessani hoin tytölle mantraa "soo-raauhaa-oodoootaa"…rauhottelut ja toppuuttelut ei paljoa auttaneet, kun ”Hipsu” mennä viipotti häntä viirinä pystyssä ympäri kehää. Vaikka omasta mielestäni liikkeet menivät kovin ahtaiksi tässä kilpajuoksussa, niin tuomari ihastui – ja sekös se pääasia on.
Jälleen vaihteeksi syystä tai toisesta ”Hippu” väisti pöydällä joka maksoikin sen paras narttu sijan tuomarin mielestä. Liekkö syynä ollut se, että asettelin sen selin tuomari pöytää kohti vaikko viime viikolla tyhjennetyt anaalit- spekulointia ja jälkipuintia ;) Mutta, muuten olin tyytyväinen tytön esiintymiseen, sillä tämähän kuuluu siihen ”sarjassamme maksulliset treenaukset” :D
Heelereillä tuomarina oli irlantilainen Michael Forte ja heelereitä oli ilmoitettu 19kpl.

Tulos: Marmalade`s Indian Dream NUO ERI-1, SA, PN-2,vara-SERT

Kuvassa: "Roska"
Hotpot Georgia Brown
om. Marmalade`s kennel/Anna Niiranen & Pia Markkanen



Onnea Kauhiakartanon Meerille ROP-pentu sijasta sekä Bovenop Hilarius Heelerille ROP-sijasta ja SERTistä sekä muotovalio-arvosta! "Hilarius" lähteekin antamaan uroksen mallia matkassamme maaliskuussa Latvian Voittajaan Lähdekorven Iidan kera  :)


22.01.2012 SUNNUNTAI
Muutaman tunnin levon jälkeen lähdinkin jo hyvissä ajoin kohden Turkua koukaten Airilta ”Jätkän” (Miliisin Beowulf-San) matkaani… Tässäpä olikin jännitystä kerrakseen, sillä tämä pikku-mies ei ole kotoaan eläinlääkärin rokotusreissuja pidemmällä ehtinyt käymään… saatikka hihnassa kulkemaan. Mutta kaikesta huolimatta poika esiintyi hyvin ja kiitettävästi pöydälläkin saaden myös maininnan ”Well handled and presented” :D
Tuomarina tipsuilla(kin) oli irlantilainen Michael Forte. Tipsuja oli ilmoitettu huikeat 98 + 3 pentua, jotka arvosteli Jukka Kuusisto.

Miliisin Beowulf-San om. Airi Leegen

Miliisin Trans-Am om. Katriina Kanninen

Miliisin Bebita-Sany om. Tiina Aarikka

Tulokset:
Miliisin Beowulf-San JUN ERI-4
Miliisin Trans-Am VAL ERI
Miliisin Bebita-Sany JUN EH


Kiitos kaikille mukavasta päivästä! Ja ONNEA Anna-Maija & Ville-Juhani "Kingin" (Chakiran Garden King) valioitumisesta !

Kamera oli kyllä matkassa, mutta vain muutaman kuvan sain napsattua kun edelleenkin kipeä olkapääni ei antanut kannatella kameraa kovin kauaa. Joten juurikaan galleriaan saakka kuvia ei tällä kertaa saatu :(
 

**Joitakin viimehetken muutoksia tuli kevään kalenteriin, kun jouduimme Airin kanssa perumaan alustavasti suunnitellun Liettuan Voittaja-matkan... Vastaavsti ilmoitin "Hipun" ja "Ipanan" Itävaltaan MaailmanVoittaja-näyttelyyn... Tipsuja vielä mietin, kuka lähtee ja mihin luokkaan vai lähteekö tipsuja ollenkaan... Kaikki riippuu siitä, kenen kanssa lähden ja miten vai lähdenkö ollenkaan... Kaikki siis vielä avoinna ja varmasti vielä kevään kalenteriin tulee muutoksia... Mutta jos joku yhteinen näyttelymatka kiinnostaa, niin seuralainen on aina tervetullut - kannattaa kysellä ;)