Olen tehnyt tässä ns. "pehmeää laskua" lomalta työ-elämään takaisin lyhennetyllä päivällä... vaikka, siitäkin huolimatta tuntuu olevan kiire kokoajan. Loman jäljiltä pihamme on ehtinyt hieman villiintyä, joka on koko viikonajan sitten aiheuttanut ylimääräistä työtä saada rikkaruohot ja nurmikko osuus kuriin... Lämpötilat huitelee yli +25, joten hikistä hommaa väittäisinkö.
Nyt sitten kimpaannuin sen verran ruoho-alueen leviämisestä sora-alueille, että pyysin tarjousta asfaltista pihallemme :P ... pari päivää aikaisemmin tilattuna, se olisi jo huomenna kuulema pihassa... mutta nyt kestää työporukan kesäloman vuoksi elokuun alkuun, ennen kuin saataneen se... Heinäkuu pitäisi poistaa kalenterista, tuntuu ettei ketään saa silloin kiinni ja kaikki on lomilla...

"Yuki" the cat
Uusi pörröinen perheenjäsenemme seurailee mielenkiinnolla raapimapuunsa päältä tipsujen ja toitsujen sielunelämää... Serggu-poika tosin oli aluksi sitä mieltä, että maamoska on tuonut pojalle uuden vinkulelun :P Tämä vinkulelu kyllä heti alkumetreillä näytti "kuka määrää, ja missä kaappi seisoo" ;)  Ei se pahemmin viitsi kommentoida enää moisten toilailuista ja leikkiin pyytämisistä. Ihmisiä kohtaan kyllä on seuranhaluinen ja kovinkin huutelee perään, jos yksin jää. Mukavuudenhaluiselta katti vaikuttaa, joten taitaapi jäädä haaveeksi ajatus "hiirikissasta" ... varsinkin, kun sille kannetaan pussikaupalla courmet-aterioita :P Noh, pienihän tuo karvakasa vielä on, joten tuskin se vielä moneen aikaan jahtailee hiiriä - jos on jahdatakseen ollenkaan... Voip tokkii ollakki, että vetelee Serggu-pojan kanssa lonkkaa talven pimeinä iltoina takanloimussa, hiirien hyppiessä tuvassa niiden ruokakipoilla  ;)
Maanantaina olisi vuorossa sillekin rokotukset...
Eläinlääkärimme kuulosti epäileväiseltä, kun tilasin kissalle rokotusaikaa... onhan edellisen kissamme poistumisesta keskuudestamme jo 12 vuotta... Aika parantaa haavat, ja nyt tuntuu, että haavat ovat umpeutuneet ja surutyö tehty perusteellisesti - joten tervetuloa *"Yuki" perheeseemme, toivottavasti viihdyt kanssamme kauan.
* Yuki japan. suomennos = Lumi

Mix Size`s Demi Moore
"Demin" puolesta olemme Katriinan (Katimon kennel) kanssa saaneet huolia ja murheita yllättävän vakavan sairastumisen vuoksi. Tyttö on todella kipeänoloinen ja sairas, vaikka useista klinikka käynneistä ja kaiken maailman testi repertuaarin jälkeenkään, emme saa diagnoosia vaivoihin...Kipupiste on saatu kohdistettua niskaan, ja koko luusto on kuvattu ja todettu terveeksi sekä laajat veritestit otettu ja niiltä osin ei tietoa heru ongelmasta ainakaan vielä... tällä hetkellä itselläni on vahvin epäilys aivokalvontulehduksesta... eläinlääkärit miettivät punkin aiheuttamaan borreoloosia... Kaikki voimat ja rapsutukset Demille! Kiitos Katriinalle ja Timpalle, jotka ovat ajaneet lähes joka päivä tytön kanssa Vethaus klinikalle tutkimuksiin omista kiireistä huolimatta... Nyt vain pelätään pahinta ja toivotaan parasta... pahinta on tämä tietämättömyys! Mutta tunti kerrallaan eteenpäin...
"Joskus elämän on mentävä rikki - että osaisi taas kunnioittaa ehjää elämää"

Miliisin The-Sun-Shine
"Zafira" saapuu suomeen lauantai-iltana, ja osallistuu muutamiin näyttelyihin suomessa ja balttianmaissa... Kiitos Jaana (Mix Size`s kennel , Ruotsi), että lainasit tyttöä tänne :)