Niin  päästiin Uuteen Vuoteen... ja uusiin kujeisiin tai oikeammin uusiin näytelmiin ;)

07.01.2012 Lauantai

>> KUVAGALLERIA <<  (Kuvaajana toimi: Iida Lähdekorpi)

Joulukuussa Tallinnan Joulushowssa ensidebyyttinsä tehneet "Ipana" (Marmalade`s Key Of Dreams) ja "Lissu" (Kri Kris Unbelievable Sita) oli ilmoitettu Lohjalle Mustin ja Mirrin Puppy Cupiin. Näin ollen suunnistelimme aamulla aikaiseen Iidan kera Lohjalle, matkassa oli "Ipanan" lisäksi turistikoirana "Hippu" (Marmalade`s Indian Dream). Kovin talvinen keli oli ajella ja olimme varanneet hyvin aikaa matkantekoon. Onneksi olimme hyvissä ajoin paikalla, sillä "Ipana" kovin aluksi ihmetteli ääniä ja hälinää. Tipsut arvosteltiin heti ensimmäiseksi kehässään ja vastaavasti heelerit viimeiseksi, joka oli mielestäni hyvä, sillä sain rauhassa keskittyä molempiin tyttöihin ja silti jäi aikaa myös tavata tuttuja :)

Kuten allaolevasta kuvasta näkyy, niin "Lissu" on täysin kopio emästään "Shinystä" (Miliisin On-The Shine) ja emänemästään "Sissistä"  (Arundina Shine Of Jewel`s) kuin myös ihailemani nartut eee: Chrystal Mountain Cindy`s Jewel ja eeee: Chrystal Mountain Aicindy :) Kiitos Kristinelle Kri Kris kenneliin, että sain "pikku-Shinya" näin tyttären muodossa takaisin itselleni. Lämmin kiitos kuuluu myös Jounille ja Pertille Arundina kenneliin, josta aikoinaan sain niinkin upean nartun itselleni kuin "Sissi"... "Sissi-Sitkeä" mennä porskuttaa vieläkin ja toivottavasti tämä pikkuinen lapsen-lapsi jatkaa emälinjansa viitoittamaa tietä...

BABY (5-7kk) 1,KP,PN-2: Kri Kris Unbelievable Sita om. Jaana Hyttinen/Miliisin kennel c/o. Nina Nieminen

 BABY (5-7kk.) 1,KP,PN-1,ROP-pentu,RYP-4 Marmalade`s Key Of Dream om. Jaana Hyttinen/Miliisin kennel

 "Ipanan" veli "Hero" (Marmalade`s Kilkenny) oli jälleen samassa näyttelyissä kanssamme ja sijoittui hienosti saaden BABY (5-7kk.) 1,KP,PU-2 . Onnea Anna-Maija, Ville-Juhani ja "Hero"!

 Kuukauden päästä näemme jälleen puppy cupissa, ikävä kyllä maaliskuun ja huhtikuun puppy cupit on peruttu :(