Tytöt tahtoo pitää hauskaa... Girls want to have fun...

Helmikuussa pakkaset ovat huidelleet -25 ja -30 asteen välillä, eikä koirat juurikaan ole päässeet nauttimaan ulkoiluista.
Vastaavasti takkatulen loimussa on paistateltu senkin edestä :)

03.02.2012 Heeler-tytöt viettävät perjantai-iltansa takkatulen loimussa, kun ulkona paukkuu pakkanen -28C.

Viimein pakkaset laski ja -5 astetta auringon kera tuntui ihanalta.
Meillä nautitaan aurinkoisista päivistä metsälenkkien puitteissa mikäli se vain on mahdollista.
Emäntä seuraa koiriaan kävellen tarpoen umpihangessa toisinaan lumikengillä ja toisinaan ilman... Meitä ei aina rajoita metsätiet, vaan saatamme poiketa ihan metsään tiettömille ja polkemattomille poluille...
Tällä erää ukkometso päästi meidät 3 metrin päähän, kunnes päätti siirtyä oksaltaan pidemmälle seuraamaan heelereiden touhuja. Merkkasimme kohdan muistiin, sillä emme halua häiritä tätä herraa keväällä soidinten aikaan... Antaa herran hallita reviiriään tuolloin.
Peurojen ruokintapaikan jäljet tytöt tutkivat tarkkaan. Isoihin tassunjälkiin törmätessä mietin kuumeisesti, mahtaako susia olla liikkeellä sillä en tosiaankaan haluaisi tyttöjen kanssa törmätä niihin. Susia on viime vuosina liikkunut täälläpäin paljonkin, ja olenpa aikoinaan susiparin tavannut 10 metrin päässä ihan omalta pihalta yöntunteina asuessamme vielä Harjavallassa. Haukkoja näemme lenkeillämme usein, ja varsinkin toitsujen kanssa pitää olla tarkkana. Toisinaan mietinkin, laittaisiko toitsuille metsälenkille kulkusen pantaan vai joutuisiko se vain enemmän silloin haukan seurantaan... Näin siis meillä ja meidän metsälenkeillä... Joskus myös kamera sattuu olemaan mukana ;)

Aina ei tarvita sanoja, puhukoot kuvat puolestaan :)


16.02.2012 Harjavalta Hiittenharju

"HIPPU" (Marmalade`s Indian Dream)











"IPANA" (Marmalade`s Key Of Dreams)

"Hippu" tykkää juosta ja juoksuttaa, se innostaa kaikki muut spurtteihin ja hippasleikkiin. Kovinkaan moni ei pärjää "Hipulle" juoksussa, vaan joutuvat nielemään pölyä ja näin talvisin puuterilunta. "Hipusta" ei lenkin aikana juurikaan muuta näykään, kuin peräpeili. Vastaavsti "Ipana" tykkää sukelella umpihangessa. "Ipana" tekee suuria tiikeriloikkia koskemattomaan umpikinokseen niin,  että puuterilumi pöllyää... ja välillä on hyvä käydä moikkaamassa emäntää, kuten viimeisestä kuvasta näkyy ;)