Vaunukausi on nyt sitten virallisesti korkattu. Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta saimme suunnattua caravaanimme Someron suuntaan myöhään perjantai-iltana. Puolen yön tietämissä pikainen yökuntoon laitto vaunulle Haukkukalliolla ja kahvinkeitto, jonka jälkeen olikin jo hyvä siirtyä nukkumaan koirien kanssa.

  21.05.2011 kotimatkalla...

Lauantai-aamu nousi aurinkoisena ja heti aamukahvin jälkeen siirryinkin katsastamaan mopsi-kehää joka alkoi heti 10 aikaan. Marja olikin jo saapunut "Kinkku"-mopon kanssa.

AVO-1, SA, PN-2, vara-SERT:  "Kinkku" (Raparperin Tättähäärä)

Juuri ennen paras narttukehiä jouduin jättämään mopot, ja noutamaan "Hippu-Heelerin" vaunulta, sillä oma kehämme alkoi heti 11. aikaan. Heelereitä oli ilmoitettu Veli-Pekka Kumpumäelle 6 kpl ja yksi näistä oli myös "Hipun" velipoika "Väinö" (Marmalade`s Indian Smoke). Heelereistä yksikään ei saanut SA;ta, josta johtuen ROP-koiraa ei valittu. Oli hyvä huomata, että "Hipun" city-treenit ovat tehonneet sillä tyttö esiintyi todella iloisesti eikä kehäjännityksestä ollut tietoakaan. Pöytäkin on jo kivasti kunnossa, eikä miestuomarikaan aiheuttanut enää ongelmia :) . Vielä en jarruja esiintymisintoon halunnut asettaa sillä pitkäjännitteisyyttä on hyvä lisätä aikaa myöden, kun muu esiintymisvarmuus alkaa olla hanskassa.

Kiitos kaikille mukaville ihmisille heeler kehänlaidalla, oli kiva tavata :)

"Hipun" velipoika "Väinö" kehässä...

Heelereiden junnunarttujen kehä...

Samalla terveiset tipsukehän laidalle, ja eritoten onnea Merjalle ROP-sijasta ja onnea muotovalio-tittelistä ;)

Kaiken kaikkiaan ihanan rento reissu, ja vaikkei koirille menestystä tullutkaan - niin tämä kävi lomareissusta ja oli samalla vaunun koeponnistus tämän vuotisiin kesänkoitoksiin... Vaunun kera aiomme matkustaa kesällä mm. Eestin puolelle Pärnun näyttelyihin 18-19.06, mutta sitä ennen on vielä Eestin Voittaja-näyttely jonne suuntaamme jälleen naisporukalla ;)