19-21.10.2007 Eesti
1003508.jpg
Perjantaina pakkauduimme tila-ihmeeseeni Forssan ABCn pihassa ja matkaan lähti tällä kertaa pelkästään toitsuja, kun tipsuista "Duran" (Miliisin Rian-Rich) jäi kotirannalle toipumaan emäntänsä kanssa.
Aamulla laiva lähti satamasta klo. 8 aikaan Tallinnan suuntaan, mikä tarkoitti sitä - että pääsimme hyvin ostoksille Kristiine keskukseen Academic hostelliin majoittautumisen jälkeen.  Ilta kuluikin hyvin shoppaillen...

20.10.2007 Rakvere
Lauantai aamuna suunta kohti Rakverea, ja alku hämminkien jälkeen oikea tie löytyikin Airin opastuksella - jonka jälkeen olikin ihan selkeää ajella. Välillä matkalla tulikin lunta ja räntää, joka ainakin meikäläisen sai ajattelemaan talvirenkaita kaihoisasti... onneksi ilmatila oli kuitenkin plussanpuolella, joten liukasta ei ollut.
Näyttelypaikalla ei ollut enää liikoja aikoja tutustuttaa koiruuksia näyttelyn tohinaan, vaan pääsimme hetimiten kehään. Harmillisesti toitsujen kehä oli heti ovien vieressä ja ruuhkautunut ihmismassa aiheutti hieman ujoutta ainakin "Pikku-Kallella" (Luna`s Amulet Calvin) ja "Taralla" (Luna`s Amulet Coco), jotka olivat matkassa ensimmäistä kertaa. Kehässä lapset kulkivat kuitenkin reippaasti pienestä jännityksestä huolimatta ja "Pikku-Kalle" voittikin pennut ollen ROP-pentu... "Tara" taasen hävisi todella niukasti siskolleen Luna`s Amulet Chi Meille, saaden kuitenkin KPn. Myös Janet (Luna`s Amulet kennel, Eesti) oli tullut paikalle katsomaan lasten ensi esiintymistä :)
Kasvattajan vuoro oli kokeilla "Uccoa" (Miliisin Thor) kehässä, joka antoikin kivasti asetella itsensä - liikkeet olisivat varmasti olleet paremmat omistajan Arian esitettävänä... poika ei kuitenkaan tyypiltään miellyttänyt tällä kertaa tuomaria - joten tuloksena EH/1. Vastaavasti "Poujou" (Miliisin ZaBfaar) on alkanut kaikkien yllätykseksi esiintymään mallikelpoisesti, voisi väittää jopa nauttivan emäntänsä kanssa kehässä... "Poujou" voitti luokkansa (avoimessa luokassa oli 3 urosta) ja sijoittui PU-2 heti valiokoiran jälkeen.
1003503.jpg
Miliisin ZaBfaar
om. Aria Kansa
AVO ERI-1, PU-2
"Erinomainen koko ja rungon mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Toivoisin runsaammin korvahapsuja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä runko ja ylälinja. Liikkuu ja esiintyy erittäin hyvin. Miellyttävä luonne."


1003497.jpg
Luna`s Amulet Coco & Luna`s Amulet Calvin

1003603.jpg
Luna`s Amulet Calvin
own. Bella Cosa kennel / Lena Haglund, Sweden
ROP-pentu
"Viehättävä black-tan värinen pentu, erinomainen koko, oikeat mittasuhteet, erittäin kaunis pää ja ilme, ikäisekseen hyvä runko, hyvin kulmautunut edestä ja takaa, kaunis väri, reipas luonne, normaalit liikkeet."


1003501.jpg
Miliisin ZaBfaar & Miliisin Thor

Toitsu kehän jälkeen seurasimme alkua tipsukehästä, mutta aika nopeasti kaupat Tallinnassa houkuttivat ja lähdimme ajelemaan hotellille. Matkalla pysähdyttiin vanhan tavan mukaisesti syömään, kiitos Airi ja Ea seurasta!
Hotellille päästyä jaloteltiin ja ruokittiin koirat, jonka jälkeen siirryimme takaisin Kristiine keskuksen shoppailun maailmaan...

Sunnuntai-aamuna ei kiirettä ollutkaan, vaan saimme rauhassa pakkailla - sillä laiva lähti vasta klo 16 kohti Helsinkiä.

Kiitos matkakumppaneille Aria Kansa ja "Ucco" & "Poujou" sekä Marja Routa/Sarkamaan kennel & "Tara"... Kiitos "Taran" sijoitusperheelle, että saimme pikkuisen silmäterän matkamme ;)

*****

21.10.2007 Seinäjoki
Miliisin TiTo sijoittui hienosti PU-2 saaden myös SERTin. Tuomarina Ove Gerdmundsson, Ruotsi.
ONNEA Reetta ja "Turo" :)
1004480.jpgphoto: Reetta Sankala