Lauantai-aamuyöstä pienen pakkasen saattelemana pakkasin autoon "Hipsun" (Marmalade`s Indian Dream) ja "Ipanan" (Marmalade`s Key Of Dream), ja suunnistin Kokemäen Korkeaojalle Airin (Geriland kennel) luokse - tarkoituksena pudottaa "Ipana" hoitoon ja nappasta  "Iwy"-mummeli matkaan (Miliisin I-Sweet). Pikaisen koirien vaihdon jälkeen suuntasin mesen nokan kohti Tamperetta ja Lahdesjärven ABCta, josta kyytiin hyppäsi Katriina (Katimon kennel) kera "Abi" (Miliisin Abigail-Xuan) sekä "Tirri" (Katimon Tirlittan)...

Ajoissa olimme jo Jyväskylän Paviljongilla, sillä toivomukseni oli päästä tutustuttamaan "Hipsu" näyttelyalueeseen... "Hipsulle" on sisätila näyttelyt viime aikoina olleet "kompastuskivi" ja tämäkin näyttely menisi vain "treenauksen piikkiin - tuloksista viis :)

Tipsu, toitsu ja heeler kehät pyörivät yhtäaikaa, joten handlauksia piti hieman miettiä, mutta järjestyihän kaikki kuitenkin parhainpäin loppujen lopuksi ja kaikki koirat ehtivät hyvin kehiin ;) Itse jouduin viime hetkellä ilman enempiä varoituksia ja miettimisiä "Kinkun" (Miliisin King-Of-Indigo) kera kehään, joka voittikin veteraani-urokset ja siinä sivussa oli myös PU-1... Tässä vaiheessa olin niin yllättynyt sijoituksesta, että meinasin päästää SERTinkin ohitse, kunnes "Kinkun" omistaja Mira (Milarzin kennel) ehti puuttua kehänlaidalta kiireiltään tilanteen ajantasalle saattamiseen ;) Näin ollen, se viimeinen SERTi "Kinkulle" tuli yllättäen ja samalla siis muotovalionarvo! Vielä ehdin seurata junnu-tytöt jossa olikin menossa mukana Miliisin Bertha-Sany eli kotoisammin "Mimi". Riikka joutuikin yllättäen itse kehään tytön kanssa ja sitä olikin ilo seurata. Treenattu tosiaan oli ja se näkyi. Vaikka emäntä väittikin jännittäneensä paljon, niin kehän ulkopuolella tuota jännitystä ei tosiaan huomannut ollenkaan :) "Abi" (Miliisin Abigail-Xuan) ja "Iwy-mummeli" (Miliisin I-Sweet) kävi kehässä Katriinan kanssa sillä aikaa, kun itse olin toisessa hallissa "Hipsun" kera. "Hippu" esiintyi aivan mahtavasti ja näytti jälleen sitä iloista heelerimäistä temperamenttiä kehässä. Ilo viedä ja kun sijoitus oli lopulta VSP SERTin kera, niin tämä kruunasi päivän :)

"Hippu" ja "Iwy" yksiöissään lepäilevät kehien jälkeen ja odottelevat päivän päättymistä......

 

18.11.2011 LAUANTAI Jyväskylä

Tipsut: Tuomari Albert Easdon

Miliisin King-Of-Indigo  VET ERI-1, SA, PU-1, SERT, MVA, ROP-VET, VSP

Miliisin Bertha-Sany JUN EH

Miliisin Abigail-Xuan NUO ERI-2,SA

Miliisin I-Sweet VET ERI-1, SA, VSP-VET

Toitsut: Tuomari Mikael Nilsson

Miliisin Andrey JUN EH

Miliisin Anastasiya JUN EH

Heeler: Tuomari Pirjo Aaltonen

Marmalade`s Indian Dream NUO ERI-1, SA, PN-1, SERT, VSP

FI Mva Miliisin King-Of-Indigo om. Mira Wagner

 

 * Kehien jälkeen siirryimme mökille Jämsään, jossa rentouduimme illan ja valmistuimme seuraavan päivän rupeamaan.

  Lomahimos, Jämsä

 

20.11.2011 SUNNUNTAI Jyväskylä

Aamulla söimme aamiaisen Keljonkankaan ABCllä, josta siirryimme jälleen ajoissa Paviljongille. Tällä kertaa heelerit olivat heti aamusti, mikä meille olikin jo parempi. Näin pystyin heti "Hipsun" kehän jälkeen keskittymään tipsukehän kulkuun. Ikävä kyllä toitsukehä vastaavasti jäi näkemättä kokonaan :/ Tällä kertaa "Kinkku" sekä "Eve" (Miliisin Anastasiya) olivat jääneet kotiin, mutta muut urheasti jaksoivat vielä toisenkin päivän :)

 

Tipsut: Tuomari Brenda Banbury

Miliisin Bertha-Sany JUN EH

Miliisin Abigail-Xuan NUO ERI-3

Miliisin I-Sweet VET ERI-2, SA

Toitsut: Tuomari Adam Ostrowski

Miliisin Andrey JUN ERI-1, SA, PU-1, SERT, ROP

Heeler: Tuomari Andrew Brace

Marmalade`s Indian Dream NUO EH

Miliisin Andrey om. Petri Tukiainen & Katja Kortelainen

Viikonlopun tavaroiden kanniskelu aiheutti sen, että olkapää alkoi sunnuntaina oireilemaan oikein pahasti - mutta pitkän ajomatkan takia en uskaltanut särkylääkkeitä ottaa. Kotona illalla saunan jälkeen ne kummasti rentoutti ja unta ei tarvinne odottaa...

 Nyt kun "Hipsukin" esiintyi vallan mainiosti sisätiloissa, niin ensivuoden näyttelykalenteriin varmasti tulennee joitakin muutoksia vielä alkuvuodelle ja pari sisänäyttelyä, ihan vain kokeeksi - että oliko tämä sittenkin vain hetken hurmaa ;)

 

** Kiitos kaikille yhdessä ja erikseen upeasta viikonlopusta Jyväskylässä :) Oli aivan ihanaa nähdä niin paljon tuttuja ja saada myös muutamille FBn nimille kasvotkin ;) Nähdään taas kehissä ja pidetään yhteyksiä.....

 

 ************************* PENTUJA SUUNNITTEILLA **************************************************************

  Skylit Bo Ballerina

Eestissä sijoituksessa asustava tipsutyttö Skylit Bo Ballerina eli "Balle" on aloittanut kiimansa ja saapuu ensi viikolla suomeen astutettavaksi. Näin ollen, mikäli sulhasmatka osoittautuu hedelmälliseksi - on meille odotettavissa tipsun pentuja vuoden alkuun ... "Balle" on silmä- ja polvitarkastettu sekä näyttelyissä palkittu Eestissä, mutta terveystarkastukset suoritetaan myös Suomessa tiistaina 29.11.

**Tästä pentueesta tullaan sijoittamaan mahdollisesti uros- tai narttupentu aktiiviseen ja yhteistyökykyiseen sekä näyttelyistä kiinnostuneeseen kotiin.