Jälleen kasvattienomistajat ovat aktiivisesti ilmoittaneet koiriaan näyttelyihin, ja "Kissin" (Miliisin Kiss-Of-Indigo) lapset V-tytöt ovatkin suorittaneet ensiesiintymisensä hienosti juuri ja juuri pentuluokka ikänsä ylittäneenä- 4päivää yli 9kk. ikäisenä. Myös toitsupojat "Ucco" ja "Poujou" alkavat rentoutua pikkuhiljaa ja lisäharjoitusta on noudettu match showsta ;)
Pitkästä aikaa otin vapaan viikonlopun, ja lähdin seuraamaan mielenkiinnolla sunnuntaina Turun Elonäyttelyn kehiä... ja kyllä kannatti - oli ilo seurata poikien kehäkäyttäytymis kehitystä ja tavata pitkästä aikaa pikku-Minni , josta oli kehkeytynyt oikein sievä tyttö:)

03-04.08.2007 Liettua / Palanga

Miliisin Versace-Of-Kiss aloitti näyttelyuransa lupaavasti Liettuassa - saavuttaen perjantaina ROP-sijan. Molempina päivinä tyttö oli upeasti paras narttu-1 - saaden ensimmäiset junnu-sertinsä Liettuasta.
Onnea Airi!
Miliisin Mano-Lito samaisissa näyttelyissä saavutti viimeiset cacibinsa inttivalio-titteliinsä - ollen molempina päivinä paras uros-1 ja lauantaina ROP.
Onnea Katimon kenneliin!

05.08.2007 Turku
Toitsu-pojat "Ucco" (Miliisin Thor) ja "Poujou" (Miliisin ZaBfaar) jatkavat tutustumista näyttely meininkiin. Poikien kanssa keskitytään tällähetkellä ensisijaisesti saamaan "hyviä kokemuksia" näyttelyistä ja näyttelytohinan totuttelua, joten jokainen kerta on askel eteenpäin...
Tänään olikin jo ilo katsella poikia kehässä, ja varsinkin "Poujou" yllätti pöydällä seisten rauhallisesti tuomarin tutkiessa :) - kyllä se siitä lähtee - tsemppiä pojat ja Aria!
Molemmat pojat saivat EH;t erittäin hyvin arvosteluin :)
798618.jpg

Tipsu tyttö "Minni" virallisemmin Venus-Of-Kiss teki niin ikään ensidebyyttinsä Turussa  - kasvattajan saaden kunnian viedä tyttö kehään. Tyttö olikin hyvin treenattu ja sitä oli ilo esittää. "Minni" sijoittuikin junnuluokassa toiseksi erinomaisen arvostelun kera.
Onnea Niina ja "Minni" ja onnea tuleviin näyttelyihin - tästä on hyvä jatkaa ;)
801210.jpg
Photo: Katja Matikainen

I>> KUVASALDOA TURUSTA <<I
* lähinnä toitsukehästä otettuja

**Kiitos Katjalle jälleen hauskasta matkaseurasta... "Minnin" kuvia tulenee, kunhan Katja saa kameransa purettua ;)