31.08-01.09.2007 EESTI / Lagedi
>> KUVASALDOA <<
- kuvat otti Citaris Yasun kameralla

Sekalainen seurakunta Miliisin gängiä kokoontui jälleen Viking Line terminaaliin perjantaina Katajanokalle, suuntana Tallinna ja ajatuksissa Lagedin näyttely. Allekirjoittanut Katriinan ja "Onnin" (Miliisin Mano-Lito) kanssa oli jo hyvissä ajoin terminaallissa, odotellen Ariaa ja toitsu poikia "Uccoa" (Miliisin Thor) ja "Poujouta" (Miliisin ZaBfaar) juna-asemalta sekä "Durania" (Miliisin Rian-Rich) ja Sarlaa Espoosta...
Pienen pakkailun ja pähkäilyn kanssa kyytiin mahduttiin sekä samalla soiteltiin viimehetken varmistukset kaikkien koirien ilmojen perille menosta - koskapa kaikille ei ollut tullut numerolappuja.

Tallinnassa majoituttiin jälleen tutuksi tulleeseen Academic hostelliin, jossa huonejako aiheutti pohdintaa, koskapa matkassa oli vain poikia tällä kertaa. Onneksi kaikki ovat kuitenkin "avarakatseisia" ja sopu sijaa antaa, joten kaikille löytyi loppujen lopuksi tyynylle kohta mihin päänsä laskea ;) Perjantai-ilta vietettiin vanhassa kaupungissa sekä Virukeskuksessa ostoksilla.

Lauantai-aamuna ei kiirettä ollutkaan sillä näyttelypaikka oli n. 30km päässä Tallinnasta ja kehät alkoivat vasta ilta-päivällä. Autoa saatiin pakkailla rauhassa ja odoteltiin Eaa ja Raineria matkaan "Versatzin" (Miliisin Versace-Of-Kiss) kera.
Aamusade lakkasi, ja saimmekin nauttia auringosta koko päivän.

Näyttelypaikalla auto jouduttiin ajamaan pellolle, joka hieman alkoi huolestuttavasti olla jo kuran ja liejun peitossa. Mietittiin saadaanko autoa enää p-paikalta pois iltapäivällä, kun useampi auto siinä mylttäsi. P-miehet pysyivät tiukkoina, ja sinne se auto loppujen lopuksi jätettiin, kun muutakaan paikkaa ei ollut tarjolla.

Eesti / Lagedia 01.09.2007 Miliisin gängi
870669.jpg
Tällä kertaa sekä tipsut, että toitsut olivat heti peräkkäin samassa kehässä - mikä helpotti meitä huomattavasti ja koko poppoo sai seurata molempia rotuja.
"Duranin" omistaja Sarla passitettiin allekirjoittaneen kameran kera kehän toiselle laidalle, kasvattajan vieden "Dursku" kehään- kiitos Sarla kuvauksesta!
Tipsut saivat aloitella, ja heti alkuun junnutyttömme Miliisin Versace-Of-Kiss noutikin VSP-junnu sijoituksen ja toisen eestiläisen junnu-sertinsä. "Onni" ja "Duran" jatkoivat avoimessa luokassa.
Paras urosluokassa "Onni" ottikin ensimmäisen sijan sertin ja eestinvalio tittelin kera, ja toiseksi tuli "Duran". Hienoa pojat!
ROP-kehässä keskenään kilpailivatkin sitten Miliisin Mano-Lito sekä Miliisin Versace-Of-Kiss - Tällä kertaa "Onni" oli ROP.
Kehä jatkui suoraan toitsuilla, ja oli Arian ja poikien vuoro hypätä kehiin. Mikäänhän ei toitsujen kanssa ole niin varmaa, kuin epävarma, ja tällä kertaa se koettiin ihan konkreettisesti ;) Heti alkuun "Ucco" heitti Aria maamoskalle "jauhot suuhun" alkaen aivan odottamatta säheltää pöydällä, odotusten vastaisesta yllättävästä käänteestä johtuen emännältä meni pasmat sekaisin ja kesti  tovi saadaa poikaa taas "handlauksen alaiseksi".... Vastavuoroisesti "Poujou" taasen tällä kertaa yllätti kehänlaidalla jännänneen kasvattajan sekä kehässä olevan maamoskan, esiintyen lähes mallikelpoisesti ja rennosti. Molemmat pojat saivat hyvät arvostelut EHn kera... Noh, tästä on hyvä jatkaa taas.... ja ensi kerralla emme tuudittaudu poikien luomaan harhaan :P

870672.jpg
Miliisin ZaBfaar: Kehän jälkeen on hyvä rentoutua maamoskan sylissä

Heti kehien jälkeen lähdimme ajamaan Tallinnaan poiketen katsomaan Ean (Niiländer kennel) pentuja.
Tallinnan päässä Katriinalla alkoikin pahoinvointi, joka yltyi todella pahaksi laivamatkalla. Laivamatkan Katriina viettikin hytissä nukkuen ja välillä käyden halailemassa wc-pönttöä mahataudin kourissa;) Tästä johtuen peruimme Vantaan hotellivarauksen ja jätimme sunnuntain Vantaan näyttelyyn menemättä, jonne oli "Onni" ilmoitettu. Toivottavasti kyseinen mahatauti menee ohi nopeasti.

Matkasta ei taasen puuttunut huumoria, kiitos koko gängille - Teidän kanssa on sitten hulppeaa matkustella :D Onnea vielä "Onnille" eestinvalio tittelistä... tässä nyt vain odotellaan tietoa, monenko "muun maan" valioksi poika nyt samalla tulikaan ;)
Suurin kiitos kuuluu tietenkin kotiin jäänneille "kepoillemme", jotka pitivät taloutta pystyssä rouvien matkatessa maailmalla ;)

*Menossa mukana itseni lisäksi olivat Katriina/Katimon kennel sekä Miliisin Mano-Lito, Sarla/Citarazoolon kennel sekä Miliisin Rian-Rich, Aria sekä toitsupojat Miliisin ZaBfaar ja Miliisin Thor, Rainer & Miliisin Versace-Of-Kiss (Geriland kennel) sekä Ea/Niiländer kennel.


01-02.09.2007 ROMANIA 2 x INTTI-näyttely
Airin matkassa oli tällä kertaa "Sissin" lapset "Zafira" sekä "Therry".

01.09 lauantai
ROP, PU-1, SERT, CACIB Miliisin On-The-Road om. Geriland kennel/Airi Leegen, EST
VSP, PN-1, SERT, CACIB Miliisin The-Sun-Shine om. Mix-Size`s kennel/Jaana Da Re, S
- molemmat saivat samalla kutsun Cruft`s näyttelyyn ja "Therry" sai Romanian valiotittelin.

02.09 sunnuntai
ROP, PN-1, SERT, CACIB Miliisin The-Sun-Shine (Romanian valio)
VSP, PU-1, CACIB Miliisin On-The-Road

ONNEA omistajille Jaanalle & Airille!

01-02.09.2007 RUOTSI / Högbo Bruk
Miliisin TiTiyo on osallistunut Ruotsissa Högbo Brukissa kansainväliseen näyttelyyn lauantaina sekä pienten rotujen näyttelyyn sunnuntaina - voittaen molempina päivinä ROP-sijoitukset.
Lauantaina paikalla on ollut 8 toitsua ja sunnuntaina 4. Hienoa TiTiyo ja onnea koko Bella Cosa kennelin poppoolle!

* TiTiyolla on tällä hetkellä SERTejä 5 x Ruotsi ja 1 x Suomi, jotka kaikki ovat tulleet ROP-sijoituksen kera.
881680.jpgMiliisin TiTiyo 02.09.2007
photo: Bella Cosa kennel



***
03.09.2007 Miliisin P-pentue täyttää 3-vuotta!
~Onnea Pi-Ccolo, Pi-Cnic, Pi-Noccio ja Pi-Scina~