28.07.2007 LAUANTAI

Lauantai-aamu valkeni synkän näköisenä ja aamulla satoikin vettä kaatamalla seitsemän aikaan, kun koiria ulkoilutin aamupissalla. Kuitenkin pilviverho alkoi repeilemään heti yhdeksän pintaan, ja vaikka pilvet peittivätkin Porin taivaan koko päiväksi, niin sateelta sentään säästyttiin. Välillä aurinko pilkotti hyvinkin kuumasti pilvien raosta.
Jälleen oli aktiivisesti kasvattienomistajat ilmoittaneet koiriaan näyttelyyn, ja ilokseni tapasinkin muutaman kasvatin joita harvemmin näkee :) Luokkaisjoituksia tuli myös kivasti - onnea omistajille.

Jälleen esitimme (omistajien pitkällisen maanittelun jälkeen) samaisen porukan kasvattajaluokassa, kuin aikaisemmin Tartossa... tällä kertaa pojat olivat "hanskassa" hieman paremmin, vaikka pitkä päivä olikin jo veronsa ottanut. Kasvattajaluokassa sijoituimme kovassa porukassa 6:sta kasvattajaryhmästä toiseksi saaden kunniapalkinnon. Kiitos Sirpalle Revonhännän kenneliin handlaus avusta :)
780618.jpg
Judge: Noel Beggs, IRL:
"Excellent group of very nice type. Masculine males, feminine bitches. Good toplines in moving." KASV 2, KP


Toitsuista oli paikalla vain Miliisin Titiyo, joka ruotsinmaalta saapui noutamaan ROP-sijoituksen ja suomen sertinsä. Onnea omistajalle Lenalle perheineen :) Miliisin Tito ei muuttokiireiltään ehtinytkään näyttelyyn...
780620.jpg

Näyttelyiden jälkeen jokainen ajeli omaan tahtiinsa meille Harjavaltaan, rentoutumaan päivän näyttelystä... Ilta sujuikin mukavasti seurustellen ja tutustuen toisiin koiriin grillaten ja saunoen. Rami ja Airi intoutuivat illan kuluessa grillaamaan "harjavaltalaista mustaa makkaraa" liekitetyllä versiolla... ja taisipa yksi vierailevista toitsuista selvitä illasta myös lievällä "päänsäryllä", mutta loppujen lopuksi kaikilla oli hauskaa ja ruotsalaisetkin ystävämme oppivat hieman suomenkieltä ;)

"Pikku-Kalle" samalla sai mahdollisuuden tutustua tulevaan perheeseensä eli Bella Cosa kenneliin... nyt poika vielä odottelee joitakin kuukausia täällä rabies vasta-ainetestejä, kunnes saa luvan matkustaa tulevaan kotiinsa.
780621.jpg

I>> KUVASALDOA PORIN NÄYTTELYSTÄ <<I
- lisätty 01.08.2007
I>> KUVASALDOA MILIISIN MEETINGISTÄ <<I
- lisätty 14.08.2007

Kiitos kaikille läsnäolleille mukavasta illasta - toivottavasti tapaamme ensivuonna jälleen!
SUURKIITOS Katjalle, joka auttoi kiireen keskellä ja valmisti meille nälkäisille illaksi kinkkukiusauslaatikot. Menivät kuin kuumille kiville :P
Ja ennenkaikkea kiitos Arialle ja Kansan perheelle Stenvallin taulusta - osui ja upposi :P

Harjavallassa paikalla olleita:
Kansan perhe + toitsut Ucco & Poujou, Bella Cosa kennel Lena, Sören, Tobias+ toitsu Titiyo & vehnikset Bella ja Indy,
Aija & Marjut + tipsu Robin, Geriland kennel + tipsut, Citarazoolon kennel + tipsut Duran + Idja
paikalla piipahti myös pikaisesti kahvilla kotimatkallaan näyttelyistä Katimon kennel

- sää ja pentukiireet kuten myös kesälomat hieman veroittivat tänä vuonna osallistuja määrää, toivottavasti ensi vuonna tapaamme suuremalla porukalla ;)