Toitsu:
"Turo-The-Turtles" alias Miliisin Tito on käynyt pokkaamassa ROP-sijan SERTin kera Haukiputaalla tänään. Tuomarina Maritta Kurittu.
18.08.2007 Haukipudas:
"Erinomainen koko ja rungon mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Tummat silmät. Hyvä etuosa, runko ja kulmaukset. Kaunis turkki ja väri. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Hyvä luonne" AVO: ERI/1, PU-1, SERT, ROP


"Turolla" on nyt suomesta 3 x SERT sekä 1x vara-sert, Ruotsista 1 x SERT.

832114.jpg

Viikonlopun vieras ja kissa
Perjantaina saapui viikonlopuksi hoitovieras, ja koskapa meillä on "Yuki The Cat" ja kyseinen koirus ei tiettävästi ole tavannut kissaa näin lähikontaktilla, niin varmuuden vuoksi raahasimme keittiöön häkin... siltä varalta, että tilanne kärjistyisi ja joutuisimme varautumaan väliaikaiseen "häkkihoitoon"... Mitä vielä, yhteiselo lähti heti kulkemaan kun "Yuki" tyytyi seurailemaan uutta tuttavuutta keittiön tuolilta ja toinen taas väisti aina tarpeen mukaan parin metrin etäisyydeltä ajatellen; "Niin kauan on hyvä, kun et yritä lähempää tuttavuutta"... Tänään jo "Yuki" yritti saada vierasta leikkiin, siinä missä muutkin koiramme - mutta vieras ei ihastunut leikki kutsusta, vaan siirtyi nukkumaan koirien kerrossänkyyn keittiön nurkkaan mulkoillen kissaa epäluuloisesti.
Tylsistyneenä "Yuki" siirtyi häkkiin nukkumaan, sillä kyseinen häkki oli alunalkaen kiinnostanut kissaa kovasti... huomenna vieraan kotiin lähtiessä siirtänemme häkin taasen autokatokseen talteen... "Yuki" parka, hyvä nukkumapaikka katoaa - mutta nauttikoon vielä tovin, vaikkei häkkiä muuten taideta tarvitakaan ;)
832402.jpg