22.02.2008
Perjantai-aamuna kokoontui jo tutuksi käynyt naisgängi meidän pihassa koirineen, ja suuntasimme auton nokan kohti pohjoista... ensimmäisenä etappina oli Kemi ja hotelli Cumulus.
Matkalla poikkesimme tottakai ostoksillakin ja paikkana oli luonnollisesti Oulun Zeppelin.
Yöpyminen hotellissa jäi vain torkahduksiin, sillä naapuri huoneessa asusti äänekästä porukkaa, jota "Ucco" (Miliisin Thor) pyrki kovinkin ahkerasti komentaa hiljaiseksi...

23.02.2008 TORNIO
>> KUVAGALLERIA <<
Lauantai-aamuna maittavan aamiaisen jälkeen suunnistimme Tornion raviradalle - näyttelypaikalle.
Pohjoisen kylmyys iski vastaan heti aamutuimaan, ja näyttelypaikalla ei juuri lämmintä ollut. Nenät huurussa odottelimme kehien alkua väen tungoksessa... koiria ei ennen kehää voinut kävelyttää ollenkaan, joten "Adikin"(Miliisin Trans-Am) esitti kehässä hieman kankeita liikkeitä pitkän matkan ja kylmän ilman aiheuttamina. Tipsut ja toitsut olivat kuitenkin samassa kehässä, joten pitkästä aikaa oli aikaa seurata molempia rotuja. Toitsuissa "Poujou"(Miliisin ZaBfaar) sai tällä kertaa erinomaisen arvostelun, mutta ns. hylsy tuli vinon kulmahampaan johdosta... "Turo" (Miliisin Tito) nappasi viimeisen SERTinsä ollen myös ROP ja saavuttaen suomenvalio tittelin - ONNEA REETTA! Oli hauska tavata myös "Turo The Turtleksen" pikku-Veikka :)

Heti kehien jälkeen lähdimme jo takaisin Kemiin hotellille - samalla toivoen, ettei koirat ole vilustuneet.
Ja pakkohan meidän oli ehtiä Kemiin vielä shoppailemaan ;)

1322401.jpgMiliisin ZaBfaar

24.02.2008
Sunnuntai-aamuna lähdimme jo heti kahdeksan aikaan aamiaisen jälkeen ajelemaan kohti etelän lämpimiä ilmoja... Matka taittui rattoisasti mukavassa seurassa - Kiitos Aria ja Katriina matkaseurasta!
Kylmä oli kuin siberiassa konsanaan, mutta tulipa nähtyä luntakin tänä talvena ;)

***
ONNEA KATIMON KENNELIIN!!
Miliisin Mano-Liton INT MVA - titteli on vahvistettu FCI;ssa.
Miliisin Trans-Amin SLO MVA - titteli on vahvistettu sloveniassa.