11.07.2008 perjantai
Pakkasimme nelijalkaiset lapset "Santerin" (Miliisin Xander), "Sergein" (Zvonok S Mysa Pur-Navolok) sekä "Sandran" (Miliisin X-Andr-A) kyytiin ja asuntovaunun auton perään ja käänsimme auton nokan kohti Hämeelinnaa ja Katimon kenneliä. Samalla katsastimme Katimon T-pentueen (Miliisin Trans-Am / Katimon Fidiona), josta meillekin saapuu yksi tyttönen eli Katimon Theodora aikanaan.
Ensimmäiseksi yöksi majoittauduimme Katimon kennelin pihaan.
Kiitos Timpalle ja Katriinalle mukavasta illasta.
1732017.jpgKatimon Theodora om. Miliisin kennel c/o Viivi Perri
Kuva: Katimon kennel

1728788.jpgKatimon Thriller = pikku-adi
Kuva: Yasu


12.07.2008 lauantai
Aamulla suuntasimme matkamme kohti Helsinkiä ja Korkeasaarta, siitä onkin yli kymmenen vuotta, kun siellä olemme viimeksi käyneet. Siellä kuluikin hyvin koko päivä.
1728789.jpg

Tekstiviestiä tuli Eestistä Räpinän suunnalta, että "Lempi" (Miliisin Ne-Fthys) on ollut ROP saaden viimeisen sertin Eestin muotovalioksi. Onnea Rina-Cza`s kenneliin!

Illaksi suunnistimme Karjaalle näyttelypaikalle yöpymään.
1728897.jpg

13.07.2008 sunnuntai
Karjaa (kaikkien rotujen näyttely)
>> KUVAGALLERIA <<
Aamulla kasaantui tuttu joukko Karjaan kehän laidalla. Aria oli saapunut "Poujoun" (Miliisin ZaBfaar) kera, tällä kertaa Aria olikin jättänyt Uccon (Miliisin Thor) kotiin. Katriina ja Timppa toivat tullessaan "Adin" (Miliisin Trans-Am) sekä "Adin" tyttären "Sannin" (Niiländer Beaty Alpine Sunset).

1728790.jpgJUN ERI/1, PN-2, SERT: Niiländer Beaty Alpine Sunset
Kuva: Timo Kanninen

"Sandra" jäi "Sergein" kanssa asuntovaunulle, kun vastaavasti "Santeri" tuli kehänlaidalle tutustumaan näyttelytohinaan... "Santeria" ei juurikaan hirvittänyt koko koira ja ihmispaljous - päinvastoin, pojasta oli vain kivaa kun oli paljon "kavereita" tarjolla ;)
1728792.jpgMiliisin Xander
Kuva: Timo Kanninen

Iltapäivällä pakkailimme auton ja suunnistimme kotia kohti.
Viikonloppu lasten kanssa tienpäällä meni hyvin ja "Sandra" osoitti maailman matkaajan elkeitä - niin hienosti matkustaminen pikku-tytöltä sujui :) Reissua olisi jatkanut tällä gängillä pitempääkin, mutta pakko palata sorvin ääreen...

Airi (Geriland kennel) saapui meille illaksi eestistä pariksi viikoksi kylään - tuoden tullessaan "Therryn" (Miliisin On-The-Road), "Kissin" (Miliisin Kiss-Of-Indigo) sekä "Versatzin" (Miliisin Versace-Of-Kiss).

** Tuloksia lisäilen myöhemmin kotisivuille: www.miliisin.com


** Pori Jazz 2008
18-19.07.2008
- Perjantaina ja lauantaina meidät tavoittaa jazzeilta.

***
Miliisin Meeting 2008
Jo perinteeksi pikkuhiljaa muodostuneet kesäpäivät pidetään jälleen Porin näyttelyn yhteydessä 26.07.2008.
~ Kaikki kasvattienomistajat ja ystävät ovat tervetulleita Porin näyttelyn jälkeen Harjavaltaan viettämään kanssamme iltaa ilman erillistä kutsua.
Lisätiedustelut: miliisinkennel (at) hotmail.com