GOTLANTI / VISBY
~ satumaisen lähellä ~
1874704.jpg
Katriina ja matkalaiset...

>> KUVAGALLERIA <<

28-29.08.2008
Illalla pakkasimme Katriinan kanssa auton täyteen kapsäkkejä ja koirat (Miliisin Trans-Am, Miliisin Fi-Ance-E, Miliisin Xander) sekä hyppäsimme Viking Linen satamasta laivaan. Perjantai aamulla jatkoimme matkaa Tukholmasta -> Nynäshamniin, josta illalla lähti laiva gotlantiin Visbyyhyn. Perjantaipäivä kuluikin kauppoja kierrellessä Nynäshamnissa...
Illalla saavuimme hotelliimme, joka olikin heti sataman vieressä.
1874752.jpgHamnHotellet

Gotlands Kennelklubb

30.08.2008 lauantai
Aamulla aikaiseen heti aamiaisen jälkeen lähdimme näyttelypaikalle, joka oli vain 1,5km päässä hotellistamme. Kehät alkoivat pyörimään jo kello 8 aikaan.
Toitsujen ja tipsujen kehät olivat päällekkäin, mutta kahden kehän seuraamista auttoi hieman se, että kehät olivat vierekkäiset. Tosin, kuvaamisesta ei lauantaina tullut mitään, koska kokoajan oli molemmilla joku koira käsissä.
"Adi" nappasi heti alkuun PU-1 sijan SERTin kera ja vastaavasti "Lellu" sijoittui PN-2 saaden myös SERTin, näin ollen meille tuli heti se - mitä lähdettiin hakemaankin eli 2 x ruotsin valiot :)
Loppujen lopuksi "Adi" sijoittui aina ROPiksi saakka. Onnea Katriina!
1874699.jpg
ROP, PU-1, SERT, AVO 1/1 (S MVA): Miliisin Trans-Am om. Katriina Kanninen / Katimon kennel

1874706.jpg
PN-2, SERT, AVO 1/1 (S MVA) : Miliisin Fi-Ance-E om. Katriina Kanninen/Katimon kennel


Toitsupoikamme "Santeri" vastaavasti sai erinomaisen arvostelun, mutta tuomari toivoi hieman enemmän runkoa. "Santeri" esiintyikin hienosti ja reippaasti, huolimatta pitkästä ja rasittavasta matkasta näin ensikertalaiselle...

Lauantai-iltana kävimme pikaisesti kiertelemässä Visbyn keski-aikaisessa alkuperäisessä satama-alueella, koirien jäädessä lepäilemään hotellille.

31.08.2008 sunnuntai
Sunnuntai-aamuna olikin aikainen herätys, sillä kehät alkoivat jo klo. 07.30.
Sängystä nousu alkoi olla tuskaista useamman lyhyen yön jälkeen, ja kävipä mielessä jo, ettei enää "tarvitse mennä" - kun kaikki on jo tullut mitä lähdettiin hakemaan... siinä puolin jos toisinkin loppujen lopuksi saatiin tsempattua toisemme jalkeille ;)
Tällä kertaa "Adi" oli PU-2, vara-cacib ja "Lellu" vastaavasti PN-3.
"Santeri" esiintyi jälleen reippaasti, vaikka selvästi alkoi jo matkaväsymys rauhoittaa tätä duracel-pupua... päivänsaldo pojalla oli JUN 1/KP :)

Sunnuntai-iltana jatkettiin hansa-sataman katsastelua koirien jälleen jäädessä lepäämään...

01.09.2008 maanantai
Aamulla jouduimme jo ennen aamiaista siirtymään laivaan, joka kuljetti meidät Visbystä -> Nynäshamniin.
Sieltä jatkoimmekin matkaa Huddingeen Kungens Kurvaan ostoksille, sillä koko päivä oli aikaa kulutettavaksi - kun laivamme Turkuun lähti vasta illalla.

Yö laivalla kuluikin sitten Katriinalla ja "Adilla" punkkijahdissa... taisipa "Adi" muutaman sellaisen salamatkustajan ihan suomenpuolelle saakka tuoda...

Kiitos Katriinalle matkaseurasta :)
ps. Olit Katriina oikeassa - Peppi Pitkätossun Huvikumpu ON Visbyyssä :P

Nimim. väsynyt, mutta tyytyväinen ;)