..tai sitten minun juna meni jo ;)

Pari päivää sitten kirjoitin piiiiiitkän stooryn tänne meidän maaliskuun reissuista maailmalla näyttelyissä...ja juuri kun tarina oli kuvineen julkaisua vaille valmis - päätti bitti-avaruus nielaista koko storyn... Ei itkut auta markkinoilla sanoisi muinainen tietotekniikan opettajani, ja jatkaisi nasevaan tyyliin; " Enkö minä ole sanonut - talleta-talleta-talleta!" Aikoinaan tein nimittäin excel-kokeessa samaisen mokan ja pari minuuttia vaille koe-ajan umpeutumista kone tilttasi ja kadotti koko arvokkaan ja antaumuksella tehdyn tehtävän...hylsyhän siitä tuli ja uusinta kokeeksi meni :/

Noh...nyt siis tulee vain pikakatsaus maaliskuusta...

05-06.03.2011 EESTI - Tallinn 2 x inttinäyttely Kalevi Spordihall

Marja oli mopseineen matkassa, kun "Hipun" kera matkustimme Tallinnan suuntaan. Reissussa vierähtikin pe-ma päivät hyvin... Lauantaina "Hipsu" oli VSP-JUN, JUN-SERT ja VSP. Mopsi "Kinkku" sai vastaavasti toisen eestin SERTinsä ja "Marttina" vastaavasti oli luokkansa 3. Tuomarina kaikilla oli Irina Azen (BLR). Sunnuntain "Hippu" sitten esittikin pöydällä omiaan ja näin ollen tuomarimme antoi EH-1 syystä että, hampaiden näyttö jäi antamatta, muuten arvostelu oli todella erinomainen... Ei muuta kuin treenaamaan...

Kiitos Marja jälleen reissuseurasta- kanssasi on ilo matkustaa :)

12-13.03.2011 LATVIA - Riika (Latvian Voittaja 2011)

Jo pidemmän aikaa olimme suunnitelleet ryhmärämä ja rillumarei matkaa kasvattienomistajien kanssa Riikaan... Reissussa olikin matkassa itselläni "Hipun" lisäksi tipsu-rouva "Iwy" (Miliisin I-Sweet) sekä toitsu-herra "Poujou" (Miliisin ZaBfaar) , Katriina (Katimon kennel) tipsujen kera (mm. Miliisin Trans-Am tyttärensä Miliisin Abigail-Xuan), Lahja (Annastiina kennel) tipsunsa kera, Marja mopsi-tyttöjen kera, Mira (Milarzin kennel) tälläkertaa vain tipsujen kera, kun toitsut jäivät kotiin. Taku jackrusselpoika "Maxin" kera sekä meidän Tiiusku kenneltyttönä :)

Reissu oli rankka, mutta opettavainen... totaalinen henkinen väsymys yllätti sunnuntai-iltana isoja kehiä odotellessa. Omat rajat henkisesti tulivat vastaan, ja piti vähän väliä käydä "jäähyllä" ettei olisi päästellyt sammakoita suustaan (kerrankin olin sanaton,minäkin ;) ). Jossain vaiheessa jopa mietin harrastuksemme mielekkyyttä, kun toisilla alkaa menestys sumentamaan ajattelukykyä... Mutta, kyllähän tästä toivutaan, vaikka sitten sen kuuluisan "Apina-teorian"-avulla... (Vanhan sanonnan mukaan;"Kenties on oltava hyvin vanha, ennen kuin oppii olemaan huvittunut sen sijaan, että olisi järkyttynyt.") . Mutta, näyttelyharrastusta jatkamme jälleen rintarottingilla...ja nautimme fiiliksestä !

Kiitos Arialle ja perheelle "Poujoun" lainaamisesta! Herrasmiehen kanssa on aina ilo mennä kehään fiilistelemään :)  Suurkiitos Lahjalle myös reissunpäällä "Iwyn" hoitamisesta...meidän huonejako meni täysin uusiksi, kun useampi tyttö päätti aloittaa kimansa reissun aikana... Unohtamatta isointa kiitosta tietenkään Latvian Kennelliitolle - joka palautti sunnuntai-aamuna ryhmärämän hukkaaman "Hipun" matkakassin :P

Onnea Miliisin Trans-Am Latvian Voittaja-tittelistä ja onnea porukan yllättäjälle mopsi-tytölle "Marttiinalle" Latvian Junior Voittaja-tittelistä!

LVJV-11 Sarkamaan Oman Maan Mansikka om./kasv. Marja Routa

19-20.03.2011 LIETTUA - Vilna (Liettuan Voittaja & Vilna Cup)

Kuukauden näyttelyrupeaman päätti Vilnan reissu, jonka meinasin viime hetkellä perua... kuukauden matkustelu maailmalla oli ottanut veronsa ja väysymys yllätti. Ei vanhuus tule yksin ;)  Onneksi tytär jälleen lupautui (pienen painostuksen ja lahjonnan jälkeen) lähtemään reissuun kaveriksi ja kyllähän siitä sitten kehkeytyikin oikein mukava ja antoisa reissu. Kiitos Tiiuskulle aivan mahtavasta matkaseurasta - ilo oli kokonaan puolellani :)

"Hippu" oli molempina päivinä ROP-JUN, JUN-SERT sekä ROP. Samoin kuin matkassamme ollut tipsu-rouva "Iwy" (Miliisin I-Sweet) oli molempina päivinä ROP-VET saavuttaen veteraanivalio-tittelin sekä Liettuan Veteraani Voittaja-tittelin.

C.I.B EE & LV Mva, LT & LV & EE JMva MILIISIN I-SWEETom. Airi Leegen (Geriland kennel)

Kuva: Hanna-Maria Zeilanova

LTJW-11 Marmalade`s Indian Dream

Kuva: Hanna-Maria Zeilanova

***********************

Niin siis päästiin kuukauden loppuun... vaikka välillä usko meinasi loppua itselläkin... Väsymys painoi päälle, ja kun kotiin pääsi univelka otti vallan... Välipäivät kävinkin töissä ja siinä sivussa konttailin pitkin lattioita pentujen kera ;) Suurin kiitos kuuluu kotijoukoille, jotka jaksoivat hoitaa pentuja tämän ajan. Nyt onkin saanut rauhoittua ja seurata karvakääryleiden kehittymistä... ja kohta lapset ovatkin maailmalle valmiita! Seuraava näyttely on 16.04 Outokummussa,ja tuohon samaan aikaan moni uusi kasvatinomistaja saa uuden perheenjäsenen :)

Venäjäntoy - pitkäkarvainen:

Miliisin AN-toitsupentue ulkoilee emänsä kera... Emä leikkiikin poikien kanssa jo aika ronskein ottein. Tyttöpentu Miliisin Anastasiya pääsi uuteen kotiinsa Kuopioon vahvistamaan Milarzin kennelin toitsulaumaa... Pentujen kuvagalleria ilmestyi nettiin... Tästä pentueesta ANDREY etsii vielä omaa (mielellään näyttelyistä kiinnostunutta) rakastavaa kotia.

Tiibetinspanieli:

Miliisin Be-tipsupentue alkaa pikkuhiljaa olla valmiita eläinlääkärin käyntiin ja mikrosirutukseen. Joitakin uusia kuvia löytyy kuvagallerista. Nämä pennut ovat ikävä kyllä todellisisa linssiluteita, joten kuvaaminen yksinään tuottaa tuskaa ja kameran linssi on nuoleskelun jäljiltä märkä... Tästä pentueesta on vielä muutama pentu vapaana vastuuntuntoiseen kotiin lisätiedustelut: miliisinkennel (at ) gmail.com

 

Kuvagallerioihinon lisäilty sinne tänne uusia kuvia... lisää tulee, jahka ehdin. Kuvankäsittely ohjelma vielä(kään) ei pelitä yks yhteen koneeni kanssa... Mietinkin jo vakaasti ulkoistaa tämän kuvien käsittely/siirtämis työn jollekin, jolla on aikaa ja hermoja siihen- sillä kuvia on kerääntynyt valtavat määrät ulkoiselle kovalevylle - mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä. Nopsalle nja näppärälle kuvakäsittelijälle hyvä korvaus :D

**********************

Varmasti jotain olennaista unohdin tästä... mutta lisäilen, jos jotain vielä ilmaantuu...  Kiitos kaikille menossa mukana olleille kuluneesta kuukaudesta!