12.04.2009 sunnuntai Lappeenranta

>> KUVAGALLERIA <<

Muutaman vuoden tauon jälkeen olimme Katriinan (Katimon kennel) kanssa ilmoittautuneet Lappeenrantaan ihan vain pääsiäisen kunniaksi. Tähän väliin voinkin sanoa, että myös minä olin ilmoittanut koirani "Innan" sekä "Sandran" kyseiseen näyttelyyn showmedian netti-ilmoittautumisen kautta... ilmoittautumismaksutkin oli jopa lähteneet tililtä.... Työkiireiltäni en sitten huomannut, että näyttelykirjettä ei tullutkaan...vaan vasta lauantai-iltana, kun aloin pakkautumaan aamuista matkaa varten - aloin etsimään kyseistä kirjettä... Eipä auttanut muu, kuin soittaa näyttelytoimikunnalle ja tiedustella, että ovatko koirani katalogissa... parin puhelukierroksen jälkeen selvisi - etteivät olleet... Joten niiden osalta näyttelykiire loppui siihen. Pikaisen mietinnän jälkeen, päätin kuitenkin lähteä Katriinan mukana tsemppaamaan "Adia" (Miliisin Trans-Am) kehän laidalle ;) Viime hetkellä kyytiläisiksi oli tarjoutuneet myös Suski (Rina-Cza`s kennel) sekä Tuula (Tor Oskan kennel) tipsuineen...

Aamuyöstä pakkauduimme autoon Harjavallassa, josta sitten suuntasimme Hämeenlinnaan Katimon kenneliin Katriinaa noutamaan... Hämeenlinnasta jatkoimmekin suorinta tietä Lahden kautta Lappeenrantaan.  Pilvetön kevät ilma ja auringon nousu saatteli meitä aina Lahteen saakka, jossa sitten saimmekin jättää hyvästit keväiselle säälle - Lappeenrannassa meitä odotti pilvinen taivas ja kolea kevätsää.

Näyttely oli sijoitettu jäähalliin, ja muutaman tunnin jälkeen jo kiittelin - ettei sittenkään matkassani ollut koiria, sillä "Inna" olisi varmasti jäätynyt jäähallin lattiasta hohkavaan kylmyyteen - joka levisi päivän mittaan luihin ja ytimiin. Yhdelle venäläiselle pinserille taidettiin jopa kuulutella eläinlääkäriä kylmyyden vuoksi. Jälleen kerran olin ottanut kyllä kameran mukaani, mutta... taasen se lisäsalama oli jäänyt pakkaamatta mukaan (tulisipa jo kesä ja ulkonäyttelyt, ettei tällaistakaan tarvitsisi miettiä!).

Tipsukehä menikin yllättävän nopsasti, ja loppu päivä sitten odoteltiinkin ryhmäkehiä alkavaksi - ymmärrettiin sentään nousta yläkatsomoon - jossa oli jo huomattavasti lämpimämpää koirillekin.

1239704140_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ROP: Miliisin Trans-Am VSP: Down-Goblin Unisatu

Kotimatkalla aurinko tervehti meitä taasen Lahden tienoilla, ja kuuleman mukaan kotipuolessa oli ollut kokopäivän T-paita keliä... no totta maar!

Nyt sitten ilmoitin koiriani uusiin näyttelyihin... ja tällä kertaa kopsasin ja tulostin joka ainoan vaiheen netti-ilmoittautumisesta ;)