20-27.06.2008 Bulgaria / St. Constantin

Tervehdys Bulgariasta, joka yllätti todella positiivisesti meikäläisen - ihastuin tähän vehreään mustameren maahan toden teolla... sitä alkoi jopa mietiskellä viettelevänsä eläkepäiviään aikanaan kyseisessä maassa ;) Aikaisemmin Bulgaria ei ole kuulunut listaamme, kun etelänlämpöön olemme kohteita valinneet, vaan enimmäkseen on tullut kierreltyä välimeren maita ja kohteita aina Espanjasta-Tunisiaan ja jotain siltä ja väliltä... mutta sääntö vahvistaa poikkeuksen, ja tämä on varmasti maa, jonne palaamme joskus toistenkin.
Koko viikon Bulgariassa lämpötilat huipentelivat +35 asteen paremmalla puolen. Öisin saatiin hieman sadetta, joka raikasti kunnolla ilmatilaa.

Majoituksemme oli hotelli Koral*** , joka oli rauhallinen sijainniltaan ja kuitenkin lähellä palveluita ja rantaa.
St. Constantinia voi hyvin suositella niille, jotka kaipaavat lomallaan rauhallisuutta ja lepoa- myös perheille kohde on erinomainen. Iltaelämää kaipaaville tämä ei ole oikea paikka - sillä baarit ja ostoskadut sulkeutuvat viimeistään puolen yön aikaan.
St.Constantinista pääsee hyvin liikkumaan niin Varnaan (n.10km etelään) kuin Golden Sandslle (n.10km pohjoiseen) paikallisbusseilla ja matkustaminen on lähes ilmaista.
Golden Sandsilla on myös vesipuisto Aquapolis, joka kannattaa ehdottomasti laittaa käynti listaan, mikäli Bulgariaan vain eksyy.

Kiitos Marja (Sarkamaan kennel) ja Piku (Pikkeliinan kennel) koirienhoito avusta!
Lämmin kiitos myös Miliisin X-pentueen uusille omistajille kärsivällisyydestä, luovutusajan kohdan siirtymisen johdosta.