Lähdettiin  perjantaina naisten kesken matkaan kohden Tallinnaan. Matkassa oli  toitsuista Sani ja tipsuista Adi. Jo viikkarin satamassa tipsugängi oli yhes koos, kun Lahja ja Pirjo tipsuineen nousivat samaan laivaan.

Perjantai-iltapäivä marssittiin ympäri kaupunkia ostoksilla sen jälkeen, kun oltiin päästy majoittautumaan hotelliin.

Lauantai-aamuna kohden Rakverea kahden auton voimin, kun tipsut omistajineen ahtautuivat kyytiin.
Toitsujen kehä oli heti alkuun, joten pitkää odottelua ei onneksi ollut. Sani tyttö nappasikin ROPin ja SERTin saavuttaen eestin valio tittelin (tuomarina: Natalia Sedykh,RUS). Onnea omistajalle Kuopioon ja kiitos, että tyttö pääsi jälleen mukaan :)
*PS. Sanin shampanja-pullo jäi mun autoon - tuleepi perästä käsin joskus ;)

Tipsujen kehä oli myöhässä hieman, mutta pikaisesti päästiinkin jo itse asiaan.
Adi nappasi ROP-JUN sijan saavuttaen samalla EST JMVA-tittelin, ja loppujen lopuksi poika sijoittuikin ROPiksi saakka (tuomarina: Tarmo Viirtelä)... ja siitä se ajatus sitten lähti ;)

487417.jpgROP: Miliisin Trans-Am

Junnu-bis kehään saapui suurin joukko koiria (yli 40 junnua), ja ajatus oli ettei sieltä jatkoon ainakaan ponnahdeta, mutta tuomarin valitessa Adi 10 joukkoon alkoi jännitys nousta.
Kehän jatkuessa ja koirien pudotessa pois yksi kerrallaan oli kannustusjoukko valmiina, ja Adi varmaan saikin suurimmat kannustukset koko Rakveren hallissa tuona päivänä... hieman kannustusjoukkoja mietitytti porttikiellon mahdollisuus metelistä johtuen kyseiseen näyttelyyn tulevaisuudessa.
487419.jpgJUN-BIS-2 (tuomari: Natalia Sedykh, RUS)

Ryhmäkehään mentäessä kannustusjoukko nosti omistajalle paineita ja pyysi yhtä kiinnitystä BIS-kehään ;) Adi ja Katriina lunastivat toivomuksen ja sijoittuivat hienosti RYP-1 !

487420.jpgRYP-1 (tuomari: Natalia Sedykh, RUS)

BIS-kehässä tulikin sitten jo ns. lämmintä kättä (tuomarina: Hassi Assenmacher-Feyel) - mutta hieno suoritus silti, ja pitkästä aikaa oli hienoa nähdä se kannustusjoukko ja "me"-henki, joka tipsu ihmisistä löytyy :) Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta :D

487421.jpg

Matkalla Tallinnaan Katriina täytti voittajakoiran omistajan velvollisuuden ja tarjosi kaikille kierroksen shampanjaa ruokailun yhteydessä ;)

487422.jpg

Kiitos kaikille jotka olivat mukana kokemassa tämän!
- menossa mukana itseni lisäksi olivat Katriina Kanninen (Katimon kennel), Marja Routa (Sarkamaan kennel), Lahja Tattari (Annastiina kennel), Pirjo Vänni, Ea Juhkam (Niiländer kennel), Airi Leegen (Geriland kennel) sekä "kepo" Rainer Traksmaa ;)

Kuvasaldoa Rakveresta
- ikävä kyllä matkassa oli vanha kamera, joka ei oikein toiminut sisätiloissa : /

Onnittelut kaikille menestyksestä - erityisesti Lahjalle Moonan valiotittelistä ja kiitos todella mukavasta matkaseurasta niin laivalla kuin näyttelyissä!

---
499747.jpg 01.04 täytti poikkeuksellinen testosteroni-pakkauksemme "Annis" alias "vihannes-jorolainen" (malinois-narttu Taikatalven Abigail) 12-vuotta, ja vanhuksen vauhti ei juuri ole hiljentynyt. Toivomme neitille vielä monta touhukasta vuotta lisää :)
---

** Kotisivujen (www.miliisin.com) ulko-asu on vakaasti uusinnan alla, joten päivitykset viivästyvät pahasti...

***31.03 lauantaina oli samanaikaisesti toitsujen (www.russiantoy.fi) vuosikokous Jyväskylässä. Erovuoroisena päätin olla jatkamatta ehdokkuutta hallitukseen ajanpuutteen vuoksi. ONNEA ja menestystä uusille hallituksen jäsenille - tavataan tapahtumissa!

****Nyt sitten pitääkin alkaa valmistautumaan huomiselle espanjan lennolle - olen poissa netin ääreltä keskiviikkoon saakka työmatkan vuoksi - puhelimesta tavoittaa.