03.12.2010 perjantaina liukastelimme länsiväylää terminaaliin viime tingassa ehtiäksemme laivaan... Matkassamme tällä kertaa kauhukakara konkkaronkka eli heelerimme "Hippu" (Marmalade`s Indian Dream) sekä Marjan mopsityttö "Marttiina Aitopörhö" (Sarkamaan Oman Maan Mansikka) ja Takun russelipoika "Max" (Ritavuoren Antonio)...

Päästyämme Academic hostelliin suunnistimmekin pikaisen majoittautumisen jälkeen syömään ja ostoksille Kristiine keskukseen. Ilta kuluikin sitten katsellessa, kun koirat vetivät hostellissa rallia huoneesta toiseen..

Max 5kk ja Hippu 6kk  (Kuva: Taku)

04.12.2010 lauantai Joulushow Kalevi Spordihall

Lauantai-aamuna auto heräteltiin pakkasesta ja suunnisteltiin Kalevi Spordihallin suuntaan... vanhasta muistista se löytyikin ilman enempiä eksymisiä :) Hyvissä ajoin perillä, joten ehdimme hieman kävellä karvalasten kera ja totutella uuteen ympäristöön...

Päivä kuluikin rattoisasti ja tuloksiakin tuli... "Max" voitti jackrusseleiden baby luokan (4-6kk.) Ja "Hippu" vastaavasti oli lancashiren heelereiden ROP-pentu kilpaillen luokassa 6-9kk. "Marttis" vastaavasti oli oman luokkansa toinen ERInomaisella arvostelullaan :)  Isoista kehistä tulikin sitten "lämmintä kättä"... Päivä oli kuitenkin opettavainen ja antoisa tulevaisuutta ajatellen ;)

ROP-PENTU: Marmalade`s Indian Dream om. Jaana Hyttinen

(Kuva: Hanna-Maria Zeilanova)

Koirat pikaisesti hotellille lepäilemään, ja emännät jatkoivat shoppailun maailmaan Rocca Al Mareen .. Hostellille takaisin lähtiessä todellinen lumimyräkkä yllätti, joten ajelimme eksyksissä tunnin verran, kunnes löysimme itsemme "kartalle" jälleen...Näkyvyys oli lumipyryn vuoksi n. 10m joten katujen nimetkin olivat hukassa. Kannattaa tosiaan päivittää navigaattori reissuun lähtiessä ja nimenomaan tarkistaa, että siinä on myös viron kartat :D

Kuvan "mail box" aiheutti hilpeyttä kolistellessaan auton takaluukuussa.

Pitäähän sitä kasvattajalla olla e-mailin vastaanotto kunnossa,jotta kykenee isommatkin tiedostot ja kuvat kasvateistaan ottamaan vastaan  :P (Kuva: Taku)

 

05.12.2010 sunnuntai

Sunnuntaina suunnistimme jo aamulaivalla 11 aikaan kotosuomea kohti, joten pääsimme hyvissä ajoin valmistautumaan tulevaan Itsenäisyyspäivään :)

06.12.2010 Itsenäisyyspäivä

 

Ilman heitä selvinneitä jostain sieltä, puhuisimme nyt vierasta kieltä.   Ilman heitä, joiden ristit ovat puuta, arkipäivä olis kuudes joulukuuta.

08.12.2010  KESKIVIIKKO

 

Herrasmiehen ikään ehtinyt tipsu uroksemme "Bobo" (Arundina Tell Me All) kävi Tampereen Veterillä silmätarkastuksella ja todettiin tervesilmäiseksi. Näin ollen, poika pääsee vielä kerran tapaamaan "tyttöä" perheen perustamisen merkeissä ;) Tämä 9-vuotias herrasmies tipsu on edelleen voimissaan ja aina niin poikamainen :)

 

 ***

Niin siinä sitten kävi, että koko viikko on podettu sika-influenssaa... koko porukka. Taku on ollut saikulla, Marjalta on ääni menossa ja itse olen sängyn omana täysin äänetönnä :( Tästä johtuen emme päässeet edes 09.12.2010 illan esitykseen Linnanmäen Peacock teatteriin,jossa Komediateatteri Arena esitti tämän vuotisen revyynsä "Nyt Jo Naurattaa"

Nyt yritetään parantua viikonlopuksi, että pääsemme sunnuntaina Helsingin Messariin Voittaja-näyttelyyn.