24-27.04 Saksa / Munchen
Terveiset saksanmaalta. Aivan ihana arkkitehtuurinen kaupunki Munchen - suosittelen lämpimästi. Hotelli myös oli aivan ihana- joka kyllä korvasi muuten tiukan aikataulun ja rakot jaloissa paljosta kävelystä.
Lämpötila huiteli +26 asteisena koko siellä oloajan ja aurinko rasvaa tuli käytettyä ahkeraan.
Toisaalta harmitti, ettei aikaa jäänyt yhtäpäivää enempää tutustua itse kaupunkiin, kun työ vei kaiken muun ajan. Mutta yhden päivän aikana sekä järjestetyllä kaupunkikierroksella ehti nähdä kyllä pienen pinta raapaisun siitä kaikesta arkkitehtuurista ja historiasta, mitä kaupunki pitää sisällään. Tiedä vaikka joskus eksyisi sinne uudelleen - ihan vain lomailemaan ;)
552401.jpg

28-29.04 Kuopio
Airi ja Tia olivat saapuneet Tallinnasta suomeen perjantaina, ja olivat meitä jo kotona vastassa yöllä. Ehdin vain pikaisesti heittämään matkalaukut autosta, kun suunnistimme Airin ja Pipin kanssa Kuopioon sulhasille Vanessan kenneliin lauantai aamuksi. Astutukset onnistuivat hyvin - joten pienokaisia on odotettavissa varmaankin Niiländer kenneliin :)
Ohimennen poikkesimme myös Milarzin kennelissä, ja siellä tapasinkin pitkästä aikaa myös Miliisin Up-N-Milarzin eli kotoisammin Ceri. Tyttö oli kasvanut kovin sitten viime näkemän.
Muuten Kuopion aika menikin hotellissa nukkuessa ja maksellessa univelkoja...


**Hanskille terveiset Kuopioon - täällä odotellaan nuortamiestä kylään ;)