Kalenteri on buukattu täyteen jo loppu vuodeksi ja osittain jopa ensi vuodeksi... juuri kuten  eräässä osallistumassani koulutuksessa "Ajankäytön ABC" neuvottiin... vai miten se menikään... "ei tainnut oppi mennä perille" - ja missäs sitä on istuttu, jollei tunneilla kuuntelemassa... Ei maar - koulutus oli todella hyvä ja ajankohtainen - ei vain ole aikaa soveltaa sitä käytäntöön tällä hetkellä :P Joulukuun vietänkin työnmerkeissä ihan joulunpyhiä myöten... vain viikonloput ymmärsin ottaa vapaaksi... vaikka ei ne "täysin" vapaita ole, kun pitää käydä ne vuoden kohokohdat eli messarit katsastamassa. Tänä vuonna olen Helsingissä paikalla vain sunnuntaina bongaamassa toitsut ja tipsut ;)

Kortit kuntoon
Niinpä niin... marraskuun olen juossut koulutuksesta toiseen, sillä kaiken maailman turvallisuuskortit (työturvallisuus, tulityö, EA-2 ja nyt tietysti uusimpana tuo tieturva 1) ovat vanhentumassa ja niitä on pitänyt uusia oikein urakalla... Alkaa olla päänuppi täynnä turvallisuusasioita ;) Ja ettei tuo kennelliittokaan jäisi ilman, niin tulipa sieltäkin ilmoitus - että kehäsihteeri kortit vanhentuvat tämän vuoden lopulla - jollei osallistu kertaukseen ja pieneen tenttiin!!! Joten ensi viikolla istutaan kiltisti vielä sekin kertaus kurssi tähän kaiken päälle... lompakossa kortit lisääntyvät :D  Noh, anyway huominen siis istutaan Jyväskylässä taasen yhtä korttia suorittamassa... yritin epätoivoisesti saada hotellihuonetta, mutta jäljellä oli "vain" sviitti... joten jos yritän ehtiä aamuksi 07:30 pelipaikalle - niin yöllä sitä saa lähteä ajelemaan...

30.11-02.12.2007
Viikonlopuksi Latviaan / Riikaan

Perjantai-aamuna lähtee lento Helsinki-Vantaan lentokentältä Riikan suuntaan, jossa viettelen pikkujoulua - ja hengähdän hetkeksi... ja tällaiselle laukku ja kenkä friikillehän aina löytyy tekemistä Riikasta... jos ei muuta, niin shoppaillen :)

03.12.2007 Lisäys:
- kiitos matkaseuralaisille aivan mahtavasta Riikan viikonlopusta :) Suosittelen lämpimästi muille Riikan matkalaisille Lido Recreation Centressä poikkeamista, kuin myös hotellimme Konventa Seta vanhassa kaupungissa on suositusten kohteena.

03.12.2007
Maanantaiksi Tallinnaan

Maanantai-aamuna suunnistamme "Sergein" (Zvonok S Mysa Pur-Navolok) kanssa Tallinnaan, jossa poikaamme odottaa morsian... "Sergei" jääkin viettämään kuherrusviikkoaan Airin (Geriland kennel) kaveriksi... morsmaikusta lisää tietoa myöhemmin ;) Toivottavasti "Serggu-poika" ei ujostele vieraiden naisten matkassa ilman maamoskaa...
>> Sergein kuvagalleria <<

Lisäys 09.12.2007:
09.12.2007
Voittaja 2008 - Helsinki
Kiitos ystäville ja tutuille hauskasta seurasta messarissa - ja lämmin kiitos joululahjoista :)

Tammikuu - 2008
Slovenia / Ljubljana

Tammikuun puolessa välissä onkin vuorossa jälleen Slovenia... ihanaa nähdä kaikki tutut siellä taasen :)

Maaliskuu - 2008
Englanti / CRUFT`s 2008

Nyt on liput ja hotellit tilattu ja maksettu cruft`s näyttelyyn... Tällä kertaa lähdemme matkaan perheen kera... Tia-Maria halusi päästä mukaan muistelemaan EF-kielikurssi aikojaan ;)