- lisäilyjä tulee tälle sivulle pitkin viikkoa, seuraa tilannetta -

... koko viikon päivät on ollut todella kiireistä, ja aina jossain välissä olen yrittänyt tehdä pihatöitä, kun kerrankin on aurinkoisia päiviä. Enemmänkin sääntö kuin poikkeus on ollut viimepäivinä, että kun otan ruohonleikkurin  esiin, niin jostain  ihmeestä sadepilvet ilmestyvät taivalle...

02.07.2008 tiistai
Ensimmäinen X-pentu lähti maailmalle
Päivällä kävimme pentusten kanssa eläinlääkärintarkastuksilla ja mikrosiruilla.
Kaikille tulikin eläinlääkäriltämme puhtaat paperit, eikä mikrosirun laittokkaan näitä pikku-vintiöitä kirpaissut. Kotiin päästyämme olikin vielä viimeisten yhteisten leikkien aika ulkosalla, ja kuvia löytyykin jälleen X-pentueen kuvagallerista.

1696129.jpg Miliisin X-Avier-A (02.07.2008)

Miliisin X-Avier-A matkusti Säkylään Selinin Janikan omistuksiin.
Selinin perheessä asustaa jo ennestään ""Nipsu" (Miliisin Queen-Scarlett)

1696164.jpgMiliisin X-Andr-A (02.07.2008)

Miliisin X-Andr-A on perinyt niin äidiltään "Miniltä" (Lecibsin Kariessa) kuin isoisältään Nalle-Puhilta eli "Jonakseltamme" (Ziestan Indigo) niin käyttäytymisensä kuin ulkonäkönsä :)
"Sandra" tyttö etsiikin yhteistyökykyistä ja näyttelyistä kiinnostunutta sijoituskotia mielellään Satakunnan-alueelta.

Miliisin X-Men jää vielä odottelemaan omaa perhettään pohjoisen suunnalta "Sandran" kaveriksi, ja näillä näkymin matkustanee uuteen kotiinsa viikon päästä torstaina 10.07.


Toitsupoikamme "Santeri"  (Miliisin Xander) seurasi "Sergein" (Zvonok S Mysa Pur-Navolok) kanssa tarhasta silmätarkkana pentujen touhuja pihalla, ja kovasti toivoi pääsevänsä näyttämään pienille - että "kuka käskee ja missä kaappi seisoo meidän tontilla" ;)

1696187.jpg Miliisin Xander (02.07.2008)
"Santeri" on nyt ilmoitettu ensimmäisiin näyttelyihinsä elokuun alussa Vantaalle ja Helsinkiin, joten jonkin asteista koulua pitäisi tällekin pojalle järjestää ;) Mutta "Santerin" tavoin; "lahjattomat harjoittelee"... ja kuten olen aina sanonut - älä tee kuten minä teen, vaan tee kuten minä sanon :P Noh, eiköhän tuota aikaa kohta järjestyne kehäharjoittelulle jossain välissä... ja onhan tässä vielä kuukausi aikaa ;)

Lisäys: 03.07.2008 klo: 16:30
03.07.2008 keskiviikko
Miliisin X-Anth-E matkusti Jalasjärvelle Carita Lahdenmäen omistuksiin.
1698654.jpg Miliisin X-Anth-E
Onnea tyttösen kanssa koko Lahdenmäen perheelle :)

04.07.2008 perjantai
Tänään kävimme toitsupoikamme "Santerin" (Miliisin Xander) kanssa rabies vasta-ainetestissä... Eihän tuosta 1,4kg koirasta paljoa verta irronut - joten katsotaan, joudutaanko uudelleen menemään näytettä antamaan...
Meidän "metsittynyt ja pellossa elänyt" nuori herramme yllätti kuitenkin, sillä tämä yli rasittavalla itsevarmuudella ja puuttuvalla itsesuojeluvaistolla varustettu poikamme heilutteli kaikista piikeistä ja veren luovutuksista huolimatta häntäänsä iloisesti kaikille klinikalla... joten eiköhän nuo näyttelytkin tuossa elokuun alussa mene ainakin iloisesti häntä vinhasti pystyssä ;) Karjaan näyttelyssä 13.07 käymme tutustumassa hieman ennakkoon kehänlaidalla näyttelyiden suureen maailmaan "Santerin" kanssa.

Maailman Voittaja 2008 - Ruotsi, Tukholma
Näyttelytuloksia saapui Tukholmasta Maailman Voittaja 2008  - rintamalta.
Tulosten mukaan on pikku-Kalle (Luna`s Amulet Calvin) ollut Junior Voittaja pitkäkarvaisissa toitsu uroksissa.
ONNEA LENA JA BELLA COSA kennel sekä kasvattajalle tietenkin eli Jane Roostarille (Luna`s Amulet kennel) eestiin!
* pikku-Kallehan asui meillä täällä odotellessaan rabies vasta-ainetestejä ruotsiin vientiä varten. Pikku-Kallen sisko Luna`s Amulet Coco kotoisammin "Tara" kuuluu meidän Miliisin vahvistukseemme.
Myös Miliisin TiTiyo (om. Lena Haglund- Bella Cosa kennel, Ruotsi) on osallistunut MM-näyttelyyn, saaden valioluokasta ERIn :)


Lisäys 10.07.2008
Miliisin X-Men matkusti uuden perheensä ja omistajansa Minna Keräsen kanssa Ouluun.
Rauhallista ja turvallista kotimatkaa koko Keräsen perheelle!

***
1699720.jpg

" Ilman tätäkään päivää en tietäisi - mitä huominen tuo tullessaan ".
Kiirettä ei suinkaan helpota se, että 03-31.07 välisen ajan liikun apostolin kyydillä... sillä kyllä rakkaat ystävät - nyt se tosiaan on luovutettu hetkeksi aikaa :P Eli kiikutin korttini vähäksi aikaa jäähtymään poliisi sedän hyllylle, kun alkoi olla ylityksiä riittävä määrä kahden vuoden ajalle...
Positiivisesti ajateltuna, säästyypähän mersustani kilometrit, ja onhan tuo diesel kallistakin tänä päivänä ;)

" Ei tarkoita että epäonnistuu jos tekee virheitä. Elämä on inhimillistä. "