30.04 perjantai Vapunaatto

Kävin katsastamassa talon, joka vaikutti heti "minun kauan kaivatulta kodilta"... sen enempiä miettimättä, sanoin antavani tarjoukseni talosta maanantaina heti vapun jälkeen. Hieman sekavin tuntein vapunaatto kului pihaa rapsutellessa ja saunaa lämmittäessä... pitkästä aikaa saunaolut maistui ilta-aurinkoisella saunan terassilla :)

01.05 lauantai Vappupäivä

Vappupäivän vietimme isännän kanssa kahden, Tia-Maria oli ystäviensä luona Helsingissä. Poikkesimme Porissa syömässä sekä Kirjurinluodossa katselemassa tivolia... Illalla jatkoimme pihan rapsutuksia sekä grillailua, koiratkin osallistuivat aktiivisesti ainakin grillin vahdintaan ;)

02.05 sunnuntai

Päivä kului Turun suunnalla - eli pitkästä aikaa poikkesimme kauppakeskus Myllyyn ihan vain "kahville" ja sieltä suunnistimme Naanantaliin syömään Kylpylän Rantaravintolaan.

 

03.05 maanantaina sitten kävin jättämässä tulevasta kodista tarjouksen... Siis olin vapunpyhien aikana päättänyt, että kyseessä on uusi tuleva kotini, itse myyjä ei sitä vain vielä tiedä ;)  Nyt vain kädet kainaloita myöden ristiin- ja vastausta odottelemaan... vastauksen saanen viimeistään 15.5... Elämme siis jännittäviä hetkiä :P