Perjantai-iltana nappasin "Poujoun" (Miliisin ZaBfaar) Forssasta kyytiin ja suunnistimme Rajamäelle ensimmäiseksi yöksi, ettei aamulla tarvitse ajella Haminaan ihan Porista saakka.

24.05.2008 lauantai
Hamina KV
Bastionille saavuimme "Pojun" kanssa jo hyvissä ajoin tutustumaan näyttelyhulinaan... "Poju" edelleen tarvitsee sen "oman aikansa" ennen kehiä rentoutuakseen... varsinkin, kun oma emäntä ei ole mukana.
Siinä odotellessa seurasimme tipsukehää - onnittelut SERTistä Nenemo Hope Starille sekä Suomen muotovaliotittelistä ja VSP-sijoituksesta Irinalle Eestiin.
Toitsukehä oli viimeisenä, joten meillä oli hyvin aikaa istua ja rentoutua... sekä polttaa nahka salakavalan auringon alla - joka tuulesta johtuen ei tuntunut ollenkaan iholla... Yritin parhaani mukaan lahjoa "Pojua" grillimakkaran voimin, ja se kyllä hieman auttoikin asiaa.
Kehässä Poju esiintyi mallikelpoisesti, mutta ei yksittäisarvostelussa vielä nostanut häntäänsä... kuitenkin ROP-kehässä se häntäkin jo löytyi tuomarimme iloksi ;)
Onnittelut VSP-koiralle Sher Sladkaya Yagodka - oli hauska tutustua!
1588289.jpgKuva: Kansan perhe
ROP, PU-1, SERT, AVO ERI / 1: Miliisin ZaBfaar

Kehän jälkeen jatkoimmekin matkaa mökille, emmekä jääneet isoihin kehiin... joten ilta kului rentoutuen...

25.05.2008 sunnuntai
Helsinki Aptus-show
Aina ei voi onnistaa... sunnuntai-aamuna "Poju" oli normaalia rauhallisempi, eikä makupalatkaan kelvanneet... Siinä vaiheessa tiesin, ettei ihan kaikki ole kohdallaan... Poika oksenti juuri ennen kehää, eikä ollut kontakti halukas kehässä, joten arvosteluksi tuli kaiken Harry Tastin kehun jälkeen H.
Suoraan kehän jälkeen huomasin "Pojun" hakeutuvan ulko-ovien suuntaan kiihkeesti - joten sinnehän oli mentävä... pojan maha oli sekaisin :(   Kotimatkalla poika kuitenkin jo virkosi hyvin ja viimeistään Forssassa emännän näkemin laittoi vipinää pikkuiseen.

*KIITOS Kansan perheelle taasen "Poujoun" lainasta... kiitos myös Haminan päähän mökki-yöpymisestä!