Haaveet syksyn näyttelyistä hupenivat yhtämatkaa tyttöjemme (Miliisin Kiss-Of-Indigo, Wildeside`s Shalimary, Lecibsin Kariessa) karvanlähdön kanssa... Aamuisin koirahuone on vaalean pohjavillan peitossa, ja vaikka kuinka päivisin tyttöjä harjailee ulkosalla - villakoiria siitä huolimatta juoksentelee nurkissa - ja imurilla on töitä. Harmillista, sillä tytöt jäivät Porin näyttelyistä tänne meille osallistuakseen näyttelyihin suomenpuolella... nyt aika kuluu karvaa pudotellen. Karvanlähdön vuoksi jätämme tipsujen erkkarin väliin 15.09 Kuopiossa. Näillä näkymin kuitenkin "Minni" (Miliisin Venus-Of-Kiss)osallistunee kyseiseen näyttelyyn opiskelemaan näyttelytohinaa ja saamaan kokemuksia, kunhan vain kaikki käytännön toteutukset saadaan pohdittua ;)

Seuraavaksi lienee toitsujen vuoro kokeilla kehiä, sillä uudet tulokkaamme "Tara" (Luna`s Amulet Coco) ja pikku-Kalle (Luna`s Amulet Calvin) osallistuvat syksyn aikana muutamiin pentunäyttelyihin. Ja nyt kun tuo Kuopion erkkari peruuntui tipsuilta, niin ponnistanemme ehkäpä sitten 15.09 Helsingin pentunäyttelyn suuntaan näiden vintiöiden kera... vielä ehtii miettiä asiaa, sillä ilmoittautumisaika ei ole ummessa ;)

Inttivalioita tipsuissa:
Inttivalio tittelit on vahvistettu FCI;ssä "Iwylle" (Miliisin I-Sweet) ja "Therrylle" (Miliisin On-The-Road). Onnea Airille ja koko Geriland kennelin poppoolle :)

Nyt odottelemme Katimon kennelin kanssa sitten viimeisimmän cacibin jahtaajan "Onnin" (Miliisin Mano-Lito) inttivalio titteli vahvistusta. Eiköhän tuo saavu aikanaan ;)

**

Perheenjäsenillä ei saisi olla samanlaisia kännyköitä... huomasin sen karvaasti, kun etsiskelin puhelintani tänään. Illemmalla selvisi, että se oli matkustellut koko päivän isännän parina. Oli napannut sen aamulla pöydältä mukaansa, vaikka oma kännykkä olikin taskussa myös :P