26.01.2008 lauantai TURKU INT
Sovittiin Arian kanssa, että  noudan pojat  "Poujoun" (Miliisin ZaBfaar) ja "Uccon"  (Miliisin Thor)  lauantai-aamuna Turun näyttelyyn omistajien estyessä tulemasta. Onneksi Aikku lähti apukäsiksi näyttelyyn - oli pojilla edes joku perheenjäsen matkassa ;)
Lauantai-aamu ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, sillä meidän piti olla näyttelypaikalla hyvissä ajoin, jotta pojat ehtivät tutustua ja rauhoittua hälinään - toitsu kehä oli oven vieressä ja todella meluisassa kohdassa. Aivan aluksi navigaattorini herjasi Arian osoitetta, eikä sitä löytänyt - ei auttanut muu kuin soitella Arialle heti aamutuimaan, ja kysellä vaihtoehtoa osoitteelle... sitten  itse jumiuduin matkanvarrella, kun erästä ojaan ajanutta autoa nostettiin takaisin tielle... aikataulu alkoi näyttää pahalta, joten oli pakko soittaa Arialle ja kysyä, pääsisikö Aikku ja pojat vaikka taksilla näyttelyalueelle. Onneksi Arian appi lupautui tässä vaiheessa avuksi. Puoli yhdentoista maissa Aikku ja koirat saapuivat, ja päästiin siirtymään sisälle - kehä alkaisi klo. 11.15 joten paljoa ei aikaa pojilla olisi rentoutua aamun kiireestä...

"Poujou" oli iloinen jälleen näkemisestämme taasen, mutta nyt kun "Ucco" oli matkassa ja vielä ilman omaa emäntää - se laittoi vahti- ja hoivatoiminnon päälle... Joka välissä "Poujoun" piti tarkistaa pikku-veikka ja pestä sen korvat... ilmeisesti "Poujoun" mielestä kasvattaja ei ole luottamuksen arvoinen pikku-veikan hoitamisessa ;)

Kehä alkoi, ja ensimmäisenä oli "Ucco" jolla pöydällä tuli ujous-puuska... antoi kuitenkin tuomarin vilkaista hampaitaan - mutta muuten köyristeli selkäänsä... liikkeessä ajoittain sitten häntäkin nousi, kun saatiin sopiva vauhti päälle. "Ucco" sai kuin saikin ERIn, voittaen luokkansa.
Lennosta olikin tehtävä koiran vaihto seuraavaan luokkaan, ja Aikku odottelikin valmiina kehänlaidalla "Poujoun" kera. Pojalla tosin vaihdossa jäi ajatukset sinne kehänlaidalle ja "Uccoon", joka jäi varmaan pojun mielestä tarkistamatta ja korvat pesemättä kehän jälkeen. Tämän "Ucon" etsintä näkyikin sitten liikkeissä, mutta muuten poika osasi esiintyä ihan kiitettävästi. Myös "Poujou" sai ERI-1, joten meillä oli kaksi urosta menossa paras uros-luokkaan. Tässä vaiheessa Aikku tulikin sitten apuun, ja vei "Ucon" kehään... pojat sijoittuivat hienosti "Poujou" PU-3 ja vara-sert ja "Ucco" PU-4.
Onnea Kansan perheelle poikien hyvistä sijoituksista ja suurkiitos Aikulle avusta!
- kiitos myös Stenvallin taulusta jälleen... toinen tauluista (Tunnistan eläytyneeni 1999) kuvastaa varmaankin meikäläistä ja "Sergeitä" :P

Hetimiten kehän jälkeen lähdettiinkin jo kotimatkalle. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, joten ajatuksissa siinsi omien kotiin jääneiden koirien vienti pitkälle maastolenkille ennekuin ilta hämärtyy ;)


Jälleen caravaanari - ihan vaunun kera ;)
Vanhan vaunun myymisen jälkeen olen käynyt itseni kanssa kädenvääntöä asunto-auton tai asuntovaunun välillä, viimeinkin sain asian ratkaistua. Alkuviikosta meille muuttaa uusi asuntovaunu Hobby 500 KMFe Excellent. Joten varmaan ensi kesän näyttelyissä meidät tapaa useammissa näyttelyissä viikonloppuisin - nyt kun voimme ottaa kaikki 4-jalkaiset lapsemme matkaan ;)
Vaunumyyjä kyselikin lapsimääräämme, kun tilasin vaunun 3-kerros sängyllä... myyjän ilme oli näkemisen arvoinen kun kerroin että sängyt tulevat meidän 4-jalkaisille lapsillemme :D