Pentuja odotellessa...

Marraskuun puolessa välissä toitsutyttömme "Inna" (Tastaway`s Ina Amanda) sekä tipsutyttömme "Doora" (Katimon Theodora) aloittivat kiimansa ja molemmat tytöt ovat käyneet sulhasissa, ja näin ollen meille odotetaan sekä tipsun että toitsun pentuja syntyväksi vuoden alkuun.  Tulevista pentueista sijoitetaan mahdollisesti narttupentu. Lisätietoja tulevista pentueista saa e-maililla :)

Kuvassa EST Ch Katimon Theodora c/o Viivi Perri / Skylit kennel

Kuva: Karin Pöiklägu'2010

Kiiruita...

Kun ihminen laittaa itsensä tekemään kahden tehtävät ja työt, niin kiirehän siinä tulee - sanotaan... Kiire on suhteellinen käsite, ainakin itselleni... Nautin tekemisestä, joten enpä voisi jatkuvaa täyteen buukattua  kalenteria sanoa "kiireeksi"... Lisää mahtuu ja kalenteriin tulee tilaa, kunhan laittaa asioita tärkeysjärjestykseen :)

Joulukuuksi sain buukattua ratsastuksen suhteen 2 x yksityistä valmennustuntia viikossa kalenteriini...katsotaan, kuinka muijan käyp :D

Kaamosväsymys yrittää päästä niskanpäälle, ja sitä vastaan taistelen wake-up lightin kera. Omakohtaisesti koettuna, suosittelen lämpimästi! Herääminen viiden ja puolikuuden maissa aamulla lampun avulla on yllättävän helppoa :)

Non-Smoking

Tänään tulee virstan pylvästä tupakatta 1 vuosi ja 11 kuukautta. Sekalainen ystävä porukka lopetti samanaikaisesti sauhuttelun, joten olemme kohta parin vuoden ajan liikkuneet savuttomilla näyttelyreissuilla... Saavutus sinänsä, joten hyvä me!!  

 

"  Tahtoisin olla se- joka olin silloin, kun kuollakseni halusin tulla sellaiseksi kuin nyt olen. " 

 

***

Kotisivut ovat päivityksen alaisena - uudet sivut siirtynevät nettiin tuota pikaa...