... alkavat olla ohitse. Ensimmäinen päivä kuukauteen, kun on pilvistä - mutta pilvistä huolimatta ei pisaraakaan sadevettä ole alas tullut :(
Nurmikko ruskeana kuivuudesta, liekkö toipuu enää ensi kesäksi.

Helteet ovat rajoittaneet myös koirien ulkoilua, päivällä on ollut aivan liian kuumaa käydä kangasmaastoissa juoksentelemassa. Samoin harkinnassa ollut etelänmatka on lykkääntynyt, mitäpä tuosta auringosta maksamaan vielä erikseen, kun sitä on tarjolla täällä kotonakin. Jospa sitä sitten syksymmällä singahtaa etelään... tai sitten jouluksi.

Juhannukseksi saatiin pystytettyä kylpytynnyri pihasaunan terassille - joten kyllähän tässä kotonakin voi jo kuvitella olevansa "lomalla" illan viiletessä pulahtaessaan saunan löylyistä kylpytynnyrin syleilyyn. Onko autuaampaa tunnetta ;)

Ruottinmaalla koko perheen voimin
Sosiaaliset irtiotot arjesta ovat olleet pidennettyjä viikonloppuja näyttelyissä. Käytiinpä ihan ruotsinmaalla koko perheen voimin, ja todella hauska reissu olikin :) Mitään erikoisempaa mega-menestystä ei tullut, mutta eihän sitä lähdetty hakemaankaan - matkan tarkoitus oli lomailla ja tavata tuttuja :) Pitkään aikaan ei ollakaan koko perheellä päästy lähtemään näyttelymatkalle- vaan aina on jonkun pitänyt jäädä kotiin koiravahdiksi.

SawoShow ja savolaiset
SawoShowssa tuli pyörähdettyä - ihan pikipäin loppujen lopuksi vain lauantaina ja sunnuntaina... "Takki olikin yllättävän tyhjä" näyttelyiden osalta, vaikka leppoisia savolaisia on aina kiva tavata - ja toki muitakin ystäviä ja tuttuja ;)

Nyt olenkin jättänyt näyttely-ilmoittautumiset suosiolla huomiotta, ja näyttelyihin lähtenyt sitten vain tapaamaan tuttuja ja kannustamaan kasvattienomistajia... Näyttelyistä olen löytänyt uuden tavan nauttia- ilman koiria... vai liekkö sittenkin iskenyt laiskuus ;) Silti kaipaan hyvän ystäväni kanssa matkustelua ympäri balttiaa ja eurooppaa- niiltä matkoilta ei puuttunut huumoria ... Tällä hetkellä ei vain ole kummallakaan koiraa jonka kanssa mennä, joko koirat ei ole turkissaan tai sitten on "muita" menoja...
Terveiset ystävälleni sinne pentulaatikon reunalle - olen hengessä mukana ;)


Koskahan siirrytään hirvikärpäs aikaan... se taitaa olla se seuraava riesa :/